9 вересня 2022 12:05

Адвокат брата Погба заявив, що Матіа непричетний до шантажу Поля: "Труднощі, з якими зіткнулася сім'я – результат зовнішніх загроз"

Адвокат Матіа Погба заявив, що його клієнт не має відношення до здирства грошей у Поля.

«З огляду на розвиток справи та її резонанс у медіа, Матіа Погба хотів би заявити, що він зовсім не знає про якісь випадки здирництва щодо його брата Поля Погба.

Очевидно, що труднощі, з якими зіткнулася сім'я Погба, є результатом зовнішніх загроз, щодо яких система правосуддя, яка займається цим питанням, вживатиме заходів у повній мірі.

Матіа Погба, який найбільше у світі прагне заспокоїти ситуацію, надалі робитиме заяви лише в суді, який веде цю справу, якщо це буде необхідно», – заявив юрист Матіа Погба.


Нагадаємо, футболіст «Ювентуса» заявляв, що став жертвою здирництва та погроз з боку організованої банди. Повідомлялося, що брат футболіста Матіа Погба, який входить до цієї злочинної групи, шантажем вимагає у Поля близько 13 млн. євро.

Хавбек 16 липня звернувся до прокуратури Туріна із заявою. Після попереднього розслідування, проведеного минулого місяця, в прокуратурі Парижа заявили, що розглянуть звинувачення на адресу поки невідомої особи в «шантажі з боку озброєної банди, викрадення та участі у злочинній змові».