8 травня 2024 12:56

Хаві Сімонс мріє про "Барсу". У його контракті з ПСЖ є пункт, що дозволяє піти в оренду в бажаний клуб, і каталонці сподіваються на його активацію

"Барселона" хоче орендувати Хаві Сімонса в "ПСЖ" влітку.


Кілька днів тому стало відомо, що футболіст, який зараз грає за «РБ Лейпциг», хоче повернутися до «Барселони», в академії якої займався з 2010 по 2019 рік.

Як пише Mundo Deportivo, у контракті Сімонса з «ПСЖ» є пункт, активація якого дозволить йому піти ще в одну оренду в бажаний клуб. «Барсі» подобається Хаві, бо він був у системі з дитинства. Крім того, із півзахисників його типу в команді є лише Фермін Лопес.

Знаючи, що «Барса» дуже зацікавлена у його запрошенні, Сімонс із агентом проведуть зустріч із президентом «ПСЖ» Нассером Аль-Хелайфі, щоб переконатися, що він схвалить оренду до «Барселони». Хаві готовий на все, щоб здійснити мрію дитинства. Він дуже хоче пограти за основу "Барселони".

Оренда – єдиний варіант для здійснення операції, оскільки за повноцінний трансфер «ПСЖ» запросить щонайменше 100 млн євро. У зв'язку з цим "Барса" сподівається, що Сімонс скористається пунктом у контракті, який дозволяє йому піти в оренду.

Цього сезону нідерландець зробив 11 результативних передач у Бундеслізі – найбільше в команді. Також на його рахунку 7 голів.