8 вересня 2022 17:36
8

Гармаш зіграє на вістрі атаки "Динамо" у матчі з "Фенербахче"

Як стало відомо "Динамоманії", на вістрі атаки "Динамо" у сьогоднішньому матчі Ліги Європи проти "Фенербахче" зіграє Денис Гармаш.


Нагадаємо, що минулого сезону головний тренер киян Мірча Луческу часто використовував хавбека на позиції форварда.

То есть мы играем от обороны , а убегать будет Гармаш ????? Или у нас прессинг в их штрафной будет ?
Очікувано, після того як Ванат програв здається 19 з 20 единоборств з Зорею, у Мірчі терпець мав увірватися. Тасувати двох абсолютних двіечників Беседіна та Ваната в такій ситуації було б проявом капітуляції. Мірча всеж намагається щось вичавити навіть з цього складу.
Сховати
Умник, Чи не схоже це на намагання видавити сік з сухофруктів?
Сховати
serg_max,
Это же вопросы поставок больше а не давильщика)
serg_max, схоже, далі тільки перекваліфікація когось з півзахисників до зими в нападника. В самих неімовірних фантазіях там навіть Караваєва на вістрі можна спробувати, але... Наша модель гри передбачає необхідність центрфорварда вести силову боротьбу і вигравати единоборства, щоб і зберігати мяч після верхових передач і активно працювати в пресингу проти високих захисників при його втраті. Тому Гармаш перший варіант, питання наскільки в Дениса вистачить витримки не наїзджати на арбітра ї не отримати жовту/червону.
Крім того, ТТД з Зорею показують, що сенатори просіли по фізичних данних (щоб там не казав Мірча в інтервью), тому Денис попереду це щей про відбори/перехвати і единоборства в центрі поля, там де просіли показники Шапаренка і більшою мірою Сидорчука. Наскільки я бачу, капітан графік гри кожні 3 дні не тягне. Третя людина з гарним відбором має трохи закамуфлювати наші проблеми вв центрі поля.
Умник, що ти мелеш???
Стара добра схема зі зброєю, яка невідомо куди вистрілить.
мдяяяя((