3 вересня 2022 15:25
7

Блогер: "Раніше такі історії в "Динамо" лікували відставками, чим зарадити тут зараз - не знаю. Умовний фізрук цій команді не допоможе"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Телеграм-каналі висловився з приводу гри "Динамо" у матчі із "Зорею".


Стисло після першого тайму:


- матч почався з чергового асисту гравця Динамо, Сирота перейняв естафету в себе ж, бо забув чи були в нас асисти у грі з Дніпром-1; не найкращим чином почав і Кенді, ледь не змусивши пожалкувати, що порадів


- пізніше Сирота виправився і декілька разів якісно розрізав передачами по 6-7 гравців Зорі одразу, мабуть, єдиний динамівець, що готовий грати в позиційній атаці сьогодні (єдиний, хто годує Буяльського)


- стався вже класичний гол для цього Динамо з переводом з флангу на фланг, який розтягує наш захист


- абсолютно бездарна гра киян в т.з. зонах завершення, пам’ятаю передачі Буяльського та Шепелєва справа в район дальньої стійки куди ніхто очікувано не добігає...


- багато було розмов Ванат то, Ванат сьо, але вчергове повторю - проблема в нас не з нападниками, а тим як команда атакує фінальну третину та штрафний майданчик (тут купа браку)


- а під кінець тайму в мене стійке дежавю із поєдинком з Дніпром-1, те що відбувається зараз це повторне зґвалтування Динамо у неприродний спосіб групою осіб


Стисло після другого тайму:


- без матюків важко...почали годувати Буяльського, то почалася і якась вечірка на полі, поки шанс на особисту вендету не отримав Бражко (список з гробарів серед колишніх гравців Динамо поповнився новим прізвищем)


- на початку другого тайму усунули майже всі головні проблеми першого, тобто питання ж явно не в тактиці, бо Зоря зовсім не безгрішна; очевидний MVP матчу, якби він склався інакше - Буяльський, з не очевидних - Сирота, але ну, їх в сраку усіх зараз, бо двері ж невинні...


- що відбувається з людьми зрозуміти важко, але без психологічних факторів точно не обійшлося і цього разу, знову істерики, знову балачки, знову розпач; команда надто знервована, усі та кожен; Зоря вже втретє в сезоні поступилася за моментами, але знову перемагає


- якщо вже зазвичай спокійний Забарний видає емоції, то щось недобре коїться з ними усіма, при всій повазі до Дніпра-1 та Зорі, але тут не лише тактичні моменти, це щось в середині нас

- раніше такі історії в Динамо лікували відставками, чим зарадити тут зараз не знаю; умовний фізрук цій команді не допоможе (доведено попередниками, та й під фізрука лише Перріс тепер є), а зв’язуватися з кимось серьйозним менше, ніж на рік в очікуванні Реброва немає сенсу, тому хз

Самое время аналитику рассказать нам как должен играть игрок на позиции Буяльского
Бьелица знатно провалился в Осиеке(недавно выгнали),Даум последние результаты показывал лет 15 назад.Но это не главное.Поставь сюда хоть тандем Гвардиола-Клопп,разве они научат Беседина хотя бы бить по воротам?Или что-то сделают с уровнем Шепелева,Андриевского?Или научат хотя бы думать сбитого летчика Гармаша?
У нас все просрала селекция,которая больше года сидела ровно и пила коньяк.А когда начался чем и нам дали по голове-начала судорожно что-то искать.Еще весной было понятно,что на позиции Левого полузащитника будет дыра,поскольку на ней одни легионеры.Или весной никто незнал,что у нас Беседин впереди?Или что у Цыганкова контракт заканчивается и неплохо было бы заранее подумать насчет замены?
На обычной работе за такие косяки выперли бы с волчьим билетом,а ИМСу похрен,зато свои при должности.
В бытность тренером ДК Газзаев,Андрей Шахов писал про него как "Вредитель".Так вот вся селекция ДК во главе с Заваровым и Бессоновым так же ими являются.
Сховати
Ширинкович, Ти так кажеш, ніби у Зорі грають Мессі і Роналду. Там гравці ще нижчого рівня. Шепелєв, Андрієвський і Гармаш може для Європи слабуваті, а по мірках УПЛ це найкращі гравці, збірники, яких у Зорі рівно нуль. І це названі найгірші у команді, гравців рівня Бущана, Забарного, Шапаренка, Буяльського у орі і Дніпра нема і поряд, небо і земля. Так що склад взагалі тут ні до чого, не з Бенфікою грали. Якщо вони програють ноунеймам, то це явно не проблема у складі. А проблема з грою. А це чисто тренерська задача аби форма була, психологія і все інше. Якраз таки Гвардіола і Клопп маючи склад сильніше за суперника вміють вигравати, це їх коник. Звісно нам вони не підійдуть, але треба тренер, який вміє витягувати з гравців, які силініші за суперника, результат.
Закономерный итог деятельности передовых бойцов батальона Монако. Вместо ХОТЬ КАКОЙ ТО селекции - тратить бабло исключительно на личные цели. Думаю, у Луческу терпение сегодня окончательно лопнуло, он уйдет, подаст в отставку до завтрашнего утра. Все что мог - он сделал. И он не виноват ни в чем, только благодаря тренеру эти мажоры еще пролезли в группу ЛЕ. Наверное, сейчас придет очередной физрук, Шева вряд ли будет - он далеко не дурак, чтобы вторично испортить себе репутацию с клубом. Надеюсь, в Премьер лиге удержимся. А Днепру-1 и Заре искренне желаю 1 и 2 места в этом чемпе.
Бєліцу можна спробувати запросити, Ванолі, Петковича, Даума, Баждаревича ітд. Це я кого сходу назвав і вільних тренерів, яких можна вмовити. Я вже не кажу про Шеву. Якщо є бажання когось знайти, то знайти завжди можна. А якщо не буде, то отримажємо знову якогось Гусєва і буде те саме.
Сховати
Дід Панас, Шева з його футболом і ціми гравцями? З Шевою та його грою з нас почнуть знущатись навіть Вереси, бо втрат у першій да другій третинах поля значно побільшає, з тим же успіхом краще вертати Михайличенка, там хоч при абсолютно дірявому захисті акісь моменти будуть вижиматись в атаці. Але це вже буде Чапаев замість Шахмат.