2 травня 2024 16:05

"Боруссія" Дортмунд після гри з ПСЖ: "Ви всі повинні вибачитись перед Джейдоном Санчо"

"Борусія" Дортмунд на офіційній сторінці клубу в твіттері прокоментувала гру англійського вінгера Джейдона Санчо в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів проти "ПСЖ" (1:0).

"Ви всі повинні вибачитися перед ним, ми завжди були знайомі з його грою", - написала "Боруссія" на офіційній сторінці клубу.


Джейдон Санчо отримав оцінку 8.3 за матч проти «ПСЖ» від статистичного порталу Sofascore – найвища оцінка у матчі. Гравець за 90 хвилин виконав 13 вдалих спроб обіграшу, віддав 1 ключову передачу та створив 1 гольовий момент.


Контракт 24-річного англійця належить "Манчестер Юнайтед". Санчо виступає у «Борусії» на правах оренди. Термін орендної угоди спливає у червні 2024 року.


Восени 2023 року Джейдон Санчо був відсторонений від тренувань із «червоними дияволами» через конфлікт із головним тренером Еріком тен Хагом. Футболіст встиг зіграти лише 3 матчі за «Манчестер Юнайтед» цього сезону і не відзначився результативними діями.

Вінгер виступав за дортмундців у період з 2017 по 2021 рік, після чого перейшов до «Манчестер Юнайтеду» за 85 мільйонів євро.