22 серпня 2022 09:20
3

Хоче возз'єднатися з Йовічевічем? Швед близький до повернення в УПЛ

Талановитий півзахисник бельгійського Мехелена Мар'ян Швед практично оформив своє повернення до Прем'єр-ліги. Гравця пов'язують із трансфером до Шахтаря.


Український гранд продовжує збирати вітчизняних легіонерів за умов масованого відтоку іноземців. До донецької команди вже повернулися Олександр Зубков та Богдан Михайличенко.

Тепер на радари Шахтаря потрапив Мар'ян Швед, а сам футболіст прагне возз'єднатися з колишнім тренером із Карпат Ігорем Йовічевічем.

Про це пише ресурс Zorya Londonsk у Twitter. Швед не брав участі у недільному матчі Мехелена з Вестерло (5:4) за власним бажанням та розраховує залишити бельгійський клуб до закриття трансферного вікна.

У червні цього року преса писала, що екс-футболіста Карпат можуть орендувати із правом подальшого викупу.

Йовічевіч тренував Шведа у 2014-2015 роках. Тоді вінгер вважався одним із головних талантів України. Наразі півзахисник, згідно з даними Transfermarkt, оцінюється у 900 тисяч євро.
безвідносно гравців, що повернулися в... Україну (Шахтар)!
Чому жодного із них не розглядало ДК?
Чи, знову Заваров і Ко - "дивилися не тих), або Ігор Суркіс - не виділив бюджет на трансфери???
((
Сховати
Минотавр, Щоб щось побачити - треба дивитись і бачити. Буряк Де Пену безкоштовно знайшов, хоча всі скептично стаивлись, а на справді відносно непоганий гравець виявився. А Заваров за бабки Кадірі знайшов, що потім невідомо куди дівати його.
Стосовно Зубкова чи Петряка, то особисто мені вони не дуже подобаються (скоріше не подобаються). А от Шведа можна було б спробувати взяти. Особливо з урахуванням того, що Вітю треба продавати, бо безкоштовно піде. І на фланг якраз Шведа можна було б і взяти. Хоч зараз він і типу нападником в Бельгії, але ж раніше грав правого півзахисника, тобто позиція не чужа.
Минотавр, схоже на те, що купувати ДК нікого не буде. Кабаєв по обміну може прийти.