5 червня 2022 20:57
7

Збірна Уельсу – збірна України 1:0. Плей-оф кваліфікації ЧС-2022. Прикра зрізка Ярмоленка вирішило долю путівки на Мундіаль

Збірна Уельсу – збірна України 1:0


Уельс: 1. Хеннессі - 3. Н. Вільямс, 6. Родон, 4. Б. Девіс, 14. Робертс - 7. Аллен, 10. Ремзі, 15. Ампаду, 20. Джеймс - 13. Мур, 11. Бейл
Запасні: 12. Уорд, 21. А. Девіс, 2. Гантер, 5. Мефам, 8. Вілсон, 9. Джонсон, 16. Моррелл, 17. Норрінгтон-Девіс, 18. Д. Вільямс, 19. Гарріс, 22. Томас, 23. Матонодо

Україна: 1. Бущан – 21. Караваєв, 13. Забарний, 22. Матвієнко, 16. Миколенко – 6. Степаненко, 8. Малиновський, 17. Зінченко, 7. Циганков, 7. Ярмоленко – 9. Яремчук
Запасні: 12. П'ятов, 23. Різник, 2. Соболь, 3. Бондар, 4. Сирота, 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 11. Довбик, 14. Мудрик, 18. Пiхальонок, 19. Качараба, 20. Зубков


Уельс - Україна ON-Line


Прев'ю


Вже сьогодні, 5-го червня, збірна України зіграє у Кардіффі свій фінальний матч плей-офф кваліфікації на ЧС-2022, в якому збірна України зустрінеться із Уельсом.


У своїй історії національні команди України та Уельсу зустрічалися всього тричі, і наша збірна жодного разу не програла. Зокрема, ще в далекому 2001-му році команди двічі розписали нічию з однаковим рахунком 1:1, а вже за 15 років українці виявилися сильнішими у товариському матчі – 1:0.

На шляху до вирішального поєдинку наша головна команда на виїзді здолала збірну Шотландії, перемігши з рахунком 3:1. Нагадаємо, забитими м’ячами у складі «синьо-жовтих» відзначилися Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Артем Довбик.

Варто виокремити поповнення у збірній України – у п’ятницю до табору національної команди приєднався ще один легіонер. Йдеться про хавбека «Бордо» Данила Ігнатенка, чутки про можливий виклик якого ходили вже тривалий час, однак через певні візові проблеми втілилися у реальність лише зараз.

Якщо говорити про кадровий потенціал нашої збірної, то всі гравці – у строю. Повідомляється, що всі 27 виконавців перебувають у доброму гуморі та стані, тож в керманича нашої збірної є приємний головний біль, кого обрати до заявки на матч.

Що стосується наших суперників, то, перш за все, варто відзначити у них наявність справжньої зірки – Гарета Бейла. Нехай останнім часом хавбек все рідше нагадує про себе своїми індивідуальними футбольними досягненнями, але в будь-якому разі – це гравець світового класу, який здатний робити на полі велику різницю. Тому, попри черговий невдалий сезон, його точно не варто списувати.

Однак Бейл – не єдина зірка збірної Уельсу. Можна також виокремити Аарона Ремсі та Даніеля Джеймса, які мають чималий досвід виступів у складі топових клубів АПЛ і можуть створити не менше загрози, ніж той же Гарет.

Посеред тижня Вельс, як і наша збірна, також зіграв свій поєдинок, зійшовшись у рамках Ліга націй із збірною Польщі.

Зважаючи на те, що майже всіх своїх лідерів наставник валлійців Роб Пейдж приберіг до зустрічі з Україною, поразка з рахунком 1:2, мабуть, не стала для нього несподіванкою.

Як повідомив на перед матчевій прес-конференції той таки головний тренер Вельсу, ніяких травм у команді немає, тому всі його підопічні готові з’явитися на полі в поєдинку з Україною та боротися за поїзду до Катару.

Цікавий факт, що для валлійців матчі кваліфікації чемпіонату світу – складна тема. Збірна Уельсу не може здобути путівку на мундіаль вже протягом 15-ти останніх турнірів, а конкретно – 64 роки. Будемо сподіватися, що така традиція продовжиться і сьогодні…

Орієнтовний склад збірної України:

Бущан – Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Степаненко, Малиновський, Зінченко, Ярмоленко, Циганков – Яремчук

Головним арбітром сьогоднішнього матчу буде відомий іспанець Антоніо Мігель Матео Лаос. На лініях йому допомагатимуть Рау Норберт Себріан Девіс та Роберто Діас Перес Дель Паломар. Четвертий рефері — Карлос Дель Серро Гранде.

Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 19:00 за київським часом, дивіться на телеканалах «Індиго TV» та «Футбол 1». «Динамоманія» проведе для вас текстовий поєдинок.
Нажаль це не перший раз коли ми самі собі програємо стики на ЧС...
А мені цікаво... Як довго залишиться Петраков? Бо боротися із внутрішнім "Я" це дуже небезпечно...
Сховати
Я думаю призначення Реброва це питання часу. Якби збірна сьогодні перемогла Петраков залишився б, а тепер рухаємося вперед.
Обідно дуже і досадно, грали краще.
Але забивати треба !
Нажаль , сьогодні не день Українського....
сорі, але суддя - підар галімий
Бейл открывает счет прямым ударом Ярмолыной головы