6 лютого 2022 17:22
15

Супряга вийшов на 36-й хвилині на заміну в матчі "Сампдорія" - "Сассуоло" , на 58-й його зняли з гри

Нападник "Динамо" Владислав Супряга зовсім небагато відіграв у своєму дебютному матчі за "Сампдорію".

Українець вийшов на заміну на 36-й хвилині разом травмувався Маноло Габб'ядіні, а вже на 58-й хвилині зустрічі його зняли з гри, випустивши Андреа Конті.

"Сампдорія" веде в рахунку 2:0.

что непонятно ? Влада С заменили на защитника чтобы удержать нужный счёт по игре..у игрока первая игра без раскачки...
Сховати
Oskar, а тренер говорит про другое
Не его это команда, нужно в Реал
Дивно що коментуєте не глянувши матч, а там скажу вам був жах... Стільки неправильних рішень від супряги що просто ужас! А апогеєм стало коли виходили практично 2 в 1 і він замість того щоб віддати пас дозволив спочатку змінитися моменту на два в два а потім взагалі втратив м'яч. Вже після цього тренер сампи не витримав і погнав його. Да уж з таким дебютом не здивуюся якщо його навіть на заміну тепер не випукатимуть під кінець матчів. А от як його замінив одразу вийшовший на заміну і гол забив і моменти створював. Ой не даремно Мірча його не випускав, не даремно!
это какой то позор
То что я увидел то до перерыв смотрелся прилично .. а один момент мог бы закончится и пенальти в ворота Сасуоло… Супряга принял в штрафной и выкатил под удар коллеге но тот начал обводить и упал … судья пересмотрел в вар но не дал
Второй Андре.
в Динамо надо было землю грызть, а думал уехав в Геную - начнет феерить и забивать!!! Чудес не бывает!!!!
И почему я не удивлён? В Динамо давали "стопитсот" шансов этому недоразумению, потому что нужно было его хоть кому-то впарить. У Сампы такой задачи нет.
Мда....хтось дивиться,настільки все погано ? Чому його зняли так швидко ? Так то такі заміни це для футболіста,що удар по одному місцю.
Сховати
Тарас,
59'
Рефері дає сигнал, дозволяючи провести заміну. На полі з'являється Андреа Конті (Сампдорія). Владислав Супряга не зможе продовжити гру через травму.
Сховати
Это что за новость? Смотрю матч по Мегого. И близко такого не было.
Сховати
Santos, це інфа з онлайну на флешскоре.
VoValdo, да ну, какая травма, смотрел матч, запорол момент и сразу на лавку пошёл
За 10 минут первого тайма, по словам комментатора, "гру не портив". Что в переводе значит - "с мячём не встречался". Во втором - первый раз получил пас на ход неплохой, перспективный и... удачно, по супряжьи его запорол - ни себе ни людям.