21 грудня 2021 15:08
3

Президент "Маріуполя": "Наш клуб відкритий для співпраці з "Динамо"

Президент "Маріуполя" Тарік Махмуд Чаудрі розповів про можливе посилення своєї команди під час трансферного зимового вікна.


— "Маріуполю" регулярно дістається за кадрову політику. Клуб критикують за велику кількість орендованих у "Шахтаря" гравців.

— Так, на жаль, це так. Але з такою критикою я абсолютно не згоден! По-перше, що поганого в тому, що ми даємо молодим талановитим футболістам заграти на найвищому рівні? Було б краще, якби Мампассі, Очеретько, В'юнник чи Удод варилися в молодіжному футболі, рівень якого вже переросли? Подивіться на Кащука чи Топалова. Рік тому їх критикували, а зараз, після того, як вони набили шишки, вони перетворилися на лідерів нашої команди.


Ви запитаєте чому молодь саме із "Шахтаря"? Все просто. Не секрет, що практично всі талановиті хлопці зібрані в Академіях "Шахтаря" та "Динамо". Це факт. З керівництвом "гірників" у нас склалися тісні дружні стосунки. Але наш клуб відкритий і для співпраці із "Динамо". Якщо київський клуб захоче віддати нам в оренду свого футболіста і наш головний тренер скаже, що цей гравець нам потрібен – чому б і ні?


— Також багато хто пише, що "Маріуполь" є посиланням для молодих футболістів. З такою думкою Ви також не згодні?

— Так, не згоден! Усім хлопцям, які приходять до нас, головний тренер дає шанс. Але не всі ним користуються, а потім, коли кар'єра пішла під укіс, починають звинувачувати у цьому всіх довкола. А треба починати із себе!


"Маріуполь" може стати плацдармом для перспективних хлопців, які хочуть досягти чогось у футболі. Подивіться самі. Відразу три гравці (Корнієнко, Бондаренко та Сікан), які у нас грали, виступали за "гірників" у Лізі чемпіонів. Піхальонок та Ігнатенко є лідерами "Дніпра-1", Зубков на провідних ролях в угорському чемпіонаті, Биков виступає у Болгарії. Шапаренко – ключовий гравець київського "Динамо" та збірної України. Упевнений, якби їх кар'єрі не було "Маріуполя", вони б цього не досягли.


Ми працюємо на благо українського футболу! Добре складається кар'єра у наших легіонерів. Бесір Демірі виступав за "Жилину", зараз є лідером "Динамо" з Тирани, Джойським Дава зараз грає в Румунії за "Ботошані". Якщо ти працюєш, то в тебе все вийде, - сказав Чаудрі.


Фото - ФК "Марiуполь"

так как мариуполь город портовый, то и остроумный комментарий на тему этого абсолютно тупорылого интервью должен как-то обыгрывать морскую тему

Президент "Мариуполя": "На безрыбье, станешь раком."
Грязные шлюхи, будут наказаны!!!))
)))))) это троянский конь