15 грудня 2021 21:30
3

Арбітр вилучив голкіпера за хвилину до початку матчу після перегляду VAR

Матч за Суперкубок Парагваю між Серро Портеньйо та Олімпією точно увійде в історію. Перед самим початком зустрічі головний арбітр поєдинку показав червону картку голкіперу Серро Портеньйо Жану Фернандесу після перегляду VAR.

Річ у тім, що обидві команди з міста Асунсьйон, тому матчі між цими командами надпринципові. І перед стартом поєдинку за суперкубок воротар Серро Портеньйо вирішив поспілкуватися з фанами Олімпії, які перебували за його воротами, і показав їм агресивні жести.


Помічники рефері, які сиділи за VAR, побачили це на відео і покликали головного арбітра Ебера Акіно подивитися повтор цього епізоду. Після перегляду відеоповтору суддя показав воротареві червону картку.


Оскільки на цей момент матч ще не був розпочатий, то Серро Портеньйо за регламентом могло замінити голкіпера, без втрати польового гравця.



Что за бред! ВАР убивает футбол!
Сховати
trahim, а что за бред провоцировать болельщиков чужой команды?
Сховати
АЛЕКС, потому что-то ФУТБОЛ! Он даёт эмоции! Плюс вы же не знаете что болельщики другой команды ему кричала?! Возможно его действие было последствиями слов болельщиков?! Но моё мнение вар шлак! Особенно когда его используют выборочно! Хочу смотрю хочу нет! Правила должны быть едины! И нарушения правил тоже должны трактовать одинаково! Эпизод с булей против Баварии у меня до сих пор в недоумении! Судья ты бежал не в ту сторону от ворот... и что? Нарушение было! Значит ставь пенальти!