17 листопада 2021 22:40
6

Зірка "Динамо" кінця 80-х років Юран провів одну з найдивніших прес-конференцій в історії російського футболу

Спілкування головного тренера СКА-Хабаровськ Сергія Юрана з журналістами після матчу з Краснодаром-2 тривало рівно десять секунд.


Уродженець Луганська і вихованець Зорі Сергій Юран вже багато років живе і працює в Росії. В даний час 52-річний фахівець очолює СКА-Хабаровськ, який виступає в ФНЛ (другий за рахунком російський дивізіон) і претендує на вихід в Прем'єр-лігу.


Сьогодні команда Юрана несподівано поступилася в гостях дублю Краснодара, хоча володіли перевагою протягом всієї зустрічі (1:3). Головного тренера "армійців", зрозуміло, не влаштувала гра його підопічних, про що не забув повідомити на прес-конференції, яка тривала рівно десять секунд.


Після 23-х турів СКА-Хабаровськ займає четверте місце в турнірній таблиці, поступаючись сім очок лідеру і всього на два пункти відстаючи від другого місця, що гарантує пряму путівку в елітний дивізіон.


Сергій Юран став відомий завдяки виступам за київське Динамо, португальські Порту і Бенфіку, а також московський Спартак. Юран - один з небагатьох футболістів, які зіграли за три різних збірних – СРСР, СНД і Росії.




Фото - fc-sibir.ru

Молодей. Всегда приятно послушать профессиональный разбор игры.
Фееричный ДБ
Зрадник и вообще очень плохой как человек
это у него каждое второе слова мат? да, уж россияне движутся уверенно к первобытному строю! Юран-Кусок говна.
"Магучий интилект":)))
Сховати
Santos, глыба! :)