8 жовтня 2021 14:31
9

В'ячеслав ШЕВЧУК: "Ротань у майбутньому може стати головним тренером збірної України"

Український тренер В'ячеслав Шевчук прокоментував Tribuna.com майбутній матч молодіжної збірної України проти однолітків з Франції в кваліфікації Євро-2023.


"У нас прекрасні молоді таланти. Я впевнений в наших хлопцях. Вони повинні не соромитися, а бути мотивованими, згуртованими і показати хорошу гру. Вони вміють грати у футбол і показують це в матчах, просто не завжди був результат. Я вважаю, що наші хлопці не гірші за суперника, вони зможуть перевірити себе на рівні команди Франції.


Я працював з Ротанем в "Олімпіку". Він був кваліфікованим гравцем, а тепер-тренер з хорошими ідеями. Упевнений, що у нього буде хороше майбутнє. Якщо він буде добре розвиватися, то в майбутньому може стати і головним тренером національної збірної України.


На цьому рівні не так важливий результат, як якість гри. А в національній команді ми вже триматиметься за результат. Хлопці повинні показувати якість гри, а результат піде на другий план", – сказав Шевчук.

Да отпустите уже Славу пописять. Может отпустит чувака.
...тренер с хорошими идеями...

Вот кроме Павелко и Шевчука никто это в упор не видит. Типун тебе на язык с такими пожеланиями.
Шевчук продолжает пить! С Ротаня тренер,как с моего х...я мирошник!
Один талантлевийший перспективнейший тренер хвалит другого)))) У Ротаня с молодежкой такие потрясающие "успехи", что как тренер он просто нарасхват :)
Не дай Бог
Боже упаси!!!!!!
"Кому и кобыла невеста" (с)
данунах
спасибо, не нужно