3 жовтня 2021 22:11
4

"Бенфіка" зазнала першої поразки в сезоні, гол Яремчука скасували після перегляду VAR

Лісабонська Бенфіка в поєдинку 8-го туру чемпіонату Португалії зазнала першої поразки в нинішній Прімейра. В гості до «орлам» прибув скромний Портімоненсе, який зумів засмутити поклоников столичного клубу, пише zbirna.com.


Український нападник Бенфіки Роман Яремчук вийшов на поле в стартовому складі господарів і відіграв 89-ть хвилин. На 12-й хвилині наш співвітчизник отримав жовту картку, а на 50-й зумів відправити м'яч у ворота суперника.


Після передачі Рафи Сільви Яремчук пробив в штангу і м'яч від спини голкіпера відскочив у сітку. На жаль, система VAR зафіксувала в українця положення поза грою.


А на 66-й хвилині гостям таки вдалося пробити Влаходімоса і повести в рахунку. Цей гол так і залишився єдиним до фінального свистка.


Незважаючи на поразку, Бенфіка продовжує лідирувати в чемпіонаті Португалії.


Чемпіонат Португалії. Прімейра. 8 тур


Бенфіка - Портімоненсе - 0:1 (0: 0)

Гол: Посіньоло (66).

Второй тайм матча не смотрел, а в первом голкипер "Портимоненсе" тащил всё, что летело в его ворота, в т.ч. удар Яремчука в упор. Красавец.
После Лиги чемпионов неожиданностей во внутренних чемпионатах всегда больше обычного
Это хитрый Луческу от обиды,налил отравы на поля лидеров европейского футбола-Бавария,..Реал,..Барселона,..ПСЖ,..а теперь и Бенфика.
Радует,что на этом фоне,Соль начал свою забивную серию.
Сховати
Tsar, Аякс в компанію, "ідеальний" день для ставок