9 вересня 2021 18:51
5

Матч "Маріуполь" - "Шахтар" відбудеться в Ковалівці

Дирекція української Прем'єр-ліги затвердила дати і час початку матчів 8-го Прем'єр-ліги.


У цей ігровий день "Маріуполь" зіграє з "Шахтарем". Ця гра призначена на 18-е вересня. Початок о 17:00. Матч повинен був пройти в Маріуполі на стадіоні імені В.С. Бойка. Однак стадіон не зможе прийняти цей матч у зазначену дату.


ФК "Маріуполь" звернувся до Дирекції Прем'єр-ліги і ФК "Шахтар" з проханням про "обмін" матчів, тобто гру 8-го туру провести на полі "гірників", а поєдинок другого кола (23-й тур) вже зіграти в Маріуполі. Дирекція Прем'єр-ліги задовольнила прохання клубу. Таким чином, матч 8-го туру між "гірниками" та азовцями відбудеться у Ковалівці (Київська область) на стадіоні "Колос".


Матч "Маріуполь" - "Шахтар" пройде на стадіоні імені В.С. Бойка, але не 18-го вересня, а 2-го квітня 2022 року.

Как же они аттестацию прошли, сыграно только 6 туров, а стадион уже в аварийном состоянии)))
Ох ты ж как удачно совпали "неотложные аварийно-восстановительные и пуско-наладочные работы на подстанции" и игра ФК Крот и ФК Крот-2)))
Невероятное совпадение!)))
То газон не тот, то со светом проблемы. Сам из Мариуполя, но как же я ненавижу эту подстилку фк арендуполь.
Ну не трындели бы уже. Просто кротам западло после выезда в Тирасполь, а это автобусом из Одессы или Кишинева, еще автобусом из Запорожья в Марик ехать. Ну не держали бы людей за идиотов. Сказали бы честно, что в связи с ЛЧ такая вот ситуация. А то подстанция. Ну так сыграйте днем. В чем проблема?
Сховати
.