19 липня 2021 15:46
6

Проблема решена! Стало известно, на каком стадионе будет проводить домашние матчи "Рух"

"Рух" і "Арена Львів" досягли домовленості про проведення домашніх матчів в сезоні 2021/2022. Про це повідомив голова львівської ОДА Максим Козицький у себе в Facebook.


"За сприяння Львівської облдержадміністрації досягнуто домовленості між керівництвом ФК "Рух" ДП "Арена Львів" про проведення матчів у Львові. Наступний сезон жовто-чорні гратимуть на головній арені міста Лева", - написав Козицький.


Раніше "Рух" не влаштовували умови, на яких "Арена Львів" пропонувала проводити домашні матчі, тому клуб домовився зі стадіоном "Україна" про виступи там, це ж зробив і "Львів".


Потім стадіон "Україна" позбавили 3-ї категорії УАФ, чим заборонили там проводити зустрічі УПЛ. "Львів" відновив переговори з "Ареною Львів", і незабаром домовився про виступи на цьому стадіоні.


"Рух" заявив про готовність виступати на резервному стадіоні в Тернополі, але УАФ заборонила. Потім львівський клуб домовився з "Динамо" про оренду стадіону імені Лобановського в Києві.

Та ні, проблема "НЄ рєшена". В Руха як не було власного стадіона, так і немає. В нас взагалі якась суцільна ліга безхатьків. Ну нехай вже Зоря з кротами, там все достатньо зрозуміло і сумно, а всі інша інгульці, минаї-шминаї. Всі ж приблуди. А коли в Чернігові стадіон буде? І як клуби отримують атестати? (питання риторичне, всі розуміють, як вони їх отримують).
Ну и отличненько, если б снялись то было б печально.
Їх до цього і підводили!!! Хіба ні?
Можно подумать кто-то всерьёз думал, что Рух снимется с чемпионата.
А есть ещё хоть одна страна на планете, где такой бардак в футболе?
Сховати
Владислав, есть. В Боснии. Смотри выше
Но там клубам , наконец, это надоело и они выставили ультиматум руководству федерации