10 березня 2021 23:16
12

Лучано Лучи подчеркнул, что он подотчетен только высшим руководящим органам УАФ

Участь у засіданні Комітету професіонального футболу УАФ, який відбувся 10 березня, взяв голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі.


Спілкуючись із представниками клубів, що входять до комітету професіонального футболу, італійський фахівець нагадав, що Українська асоціація футболу свого часу приєдналася до Конвенції УЄФА з арбітражу. Згідно із цим документом виключається будь-який вплив професіональних клубів та інших структур на арбітрів. Щоб повноправно приєднатися до міжнародної спільноти, у структурі УАФ було проведено відповідні зміни, що стосуються арбітрів.


Зокрема, Лучано Лучі нагадав, що діяльність арбітрів за жодних обставин не може підлягати впливу та контролю з боку ліг, інших об’єднань клубів чи будь-яких державних органів. Те саме стосується призначень арбітрів — вони здійснюються виключно комітетом арбітрів, і на цей процес не можуть впливати представники жодних інших структур.


Також голова комітету арбітрів підкреслив, що він підзвітний лише найвищим керівним органам УАФ. Клуби не мають жодного юридичного права на керування арбітрами. Невиконання цих вимог може привести до санкцій щодо УАФ і виключення з Конвенції з арбітражу. Подальші порушення можуть узагалі призвести до виключення УАФ і її представників зі змагань під егідою УЄФА та ФІФА.


Крім того, Лучано Лучі розповів, що ретельний аналіз арбітражу проводиться щодо всіх матчів УПЛ та ПФЛ, а також матчів чемпіонатів U-21 та U-19. На основі цього аналізу робляться висновки щодо якості арбітражу. Але як і жодна інша асоціація — член УЄФА, УАФ не оприлюднює оцінки за якість арбітражу. Ця інформація є виключно службовою, і вона використовується в роботі комітету арбітрів під час призначення на наступні матчі.

Над ним только Бог, всем остальным неподотчетен
Ну так иди лакеем официально к Павелко!
И служи ему и вылизуй жопу до блеска?
А при чём здесь футбольная Украина и тот беспредел,который ты устроил?!
МРАЗЬ,ВАЛИ В СВОЙ МАКАРОНИКОСТАН!
Італійська бабка
Лучано Лучи подчеркнул, что он подотчетен только высшим руководящим органам УАФ
Работаем на одну зарплату, "достойная" замена лысому.
геть камору из Украины.
Если в конвенции уефа такой беЗпредел, то стоит ли за неё держатся?...
500 тыс грн в месяц зарплата. По скайпу звонит , пару раз в год прилетел покурить на стадионе, и назад. Такое отношение типа приехал белый европеец в Африку, цивилизацию принес для папуасов.
Это называться диктатура под лозунгами "свободы ". То есть , футбол создан для чиновников, а клубы и болельщики должны молчать в стойле. Чуть что, мы вам сразу санкции ,штрафы, дисквалификации , может и расизм у вас найдем, без политики. Что то не нравиться? так идите в Лозанну.
а как же вся футбольная общественность ,футбольные болельщики ?все могут быть свободны без нас разберутся ?не холопское это дело критиковать неуважаемого лучи-вонючи?
Мерзкий старикан слил павелко. Хотя и так ясно откуда "ноги растут"
Сховати
всмотритесь в лицо - типичный итальянский мафиози