9 лютого 2020 20:24

"Александрия" провела второй матч за один день, обыграв казахстанскую команду

З перших хвилин матчу олександрійці притисли суперника до воріт. Поступово гра вирівнялася. М’яч в центрі поля не затримувався, обидві команди використовували проходи флангами і навісні передачі. Більш переконливішими виглядали гравці «Олександрії».


Другий тайм розпочався з активних дій обох команд. На 53 хвилині чудову нагоду відкрити рахунок втратив Довгий. Після швидкої атаки олександрійців, Олексій добре відкрився у штрафному майданчику суперника, отримав пас і, маючі простір для удару, пробив. Удар виявився неточним, м’яч полетів вище воріт.


На 63 хвилині після потужного тиску на ворота казахської команди, олександрійці відкрили рахунок: Мишенко увірвався у штрафний майданчик і відав точний пас низом на Третьякова, який без проблем переправив м’яч у ворота -1:0.


Вже за декілька хвилин Третьяков міг відзначитись дублем, проте м’яч, після його потужного удару з-за меж штрафного майданчику, потрапив в поперечину.


На 71 хвилині автором другого голу став і сам Мишенко. Отримавши пас з флангу від партнера по команді, Богдан обіграв двох гравців «Кизил-Жар СК» у штрафному майданчику і пробив з-під захисника в правий кут воріт. 2:0.


Останні хвилини матчу кизилжарці намагаються забити хоча б гол престижу, але олександрійці не залишають казахам жодного шансу. Матч завершено переконливою перемогою містян 2:0.


09.02.2020, 16.00, контрольний матч, Туреччина


«Олександрія» — «Кизил-Жар СК» 2:0 (0:0)


«Олександрія»: Паньків, Бабогло, Пашаєв, Дубра, Стецьков, Гречишкін, Довгий (Банада,82’), Грицук (Тейшейра,82’), Третьяков, Мишенко, Сітало


Голи: Третьяков, 63’, Мишенко, 71’


Головний тренер: Володимир Шаран