10 серпня 2019 12:21
3

"Шахтер" предложил Малышеву разорвать контракт с выплатой компенсации

Донецький Шахтар не розраховує на півзахисника Максима Малишева і хоче розірвати з ним контракт.


Програма Футбольний формат повідомила, що донецький Шахтар хоче попрощатись із Максимом Малишевим. "Гірники" запропонували футболісту розірвати контракт із виплатою всієї суми відповідно до угоди.

Щоправда, сам гравець, який регулярно страждає від травм, прагне залишитись і боротись за місце в складі команди. У сезоні 2018/19 він провів на полі 28 хвилин.

Малишев виступає у Шахтарі з 2015 року і за цей час провів 77 поєдинків, у яких відзначився 7 голами та 1 асистом.
як це по донбасівські? шахтар одна родина, одна сімя!
А чого ж в арендовець не віддадуть? Відповідь одна/дві: все дійсно погано зі здоровям\арендовець не фармклуб шахти!
Сховати
Владимир, це не той клуб, де будуть тримати гравця за його родовід і "серце", це тільки у нас вічно прощають Гармашу і тримають гравців до пенсії за "билі заслуги" - Гусєв. У Шахтарі зараз економлять і підраховують кожну копійку. Приклад Шевчук - тримав себе у відмінній фізичній формі докінця, знову ж таки Кучер, який дав слабину і від нього відмовились.
Ось що значить правильна футбольна походка (її потрібно виробляти), на жаль футболісти, які не мають міцних зв'язок або м'язів будуть завжди хрустальними...виражені приклади правильної походки серед наших гравців - Миколенко, Цитаішвілі, Коноплянка, Малиновський, у Девіча вона була чітко поставлена...таож дещо поставлена вона у Шепелева, Попова і Шапаренко...В кротівні - Матвієнко, Сікан і Коваленко, мабуть ще у Пихальонка