20 вересня 2017 16:11

Дмитрий КОРКИШКО: "После тренировок Газзаева хорошо спали"

Екс-нападник "Динамо", а нині гравець турецького "Гіресунспору" згадує части виступів за киян.


– У структурі київського Динамо ви перебували близько 15 років. Вам прикро, що так і не вдалося зіграти за першу команду?


– Ні про що не шкодую. Отже, так мало статися. Звісно, хотілося. Я з 8 років, з найпершої сходинки, пройшов абсолютно всю динамівську школу. Хотілося хоча б для статистики зіграти бодай один матч за першу команду. Не склалося. От про це – так, десь трохи шкодую.


Раніше був зовсім інший час – інші гравці, інший рівень. Було надзвичайно важко пробитися в першу команду. А вийти на поле – ще важче.


– Найближче до здійснення мрії ви були при Газзаєві?


– Так. Це було якраз після перемоги на чемпіонаті Європи-2009.


Які спогади про Газзаєва? Хороша фізична підготовка. Тренування були хороші. Після них ми добре спали (Усміхається).


– У 2014-15 роках ви грали за білоруський Мінськ і першолігову Полтаву. Це найскладніший період вашої кар’єри?


– Після багатьох років у Динамо в мене закінчився контракт. Довелося розпочинати все спочатку. Йти зовсім іншим шляхом. Чи був він найскладніший… Завжди складно. Легко ніколи не буває.


– З мрією про виклик у збірну України ще не розпрощалися?


– Я особливо про це не думаю. Тим паче, зараз виступаю не в найвищому дивізіоні. Ніколи в житті нікого звідси не викличуть. Поки що навіть не хочу про це думати. От коли я гратиму в Суперлізі, демонструватиму хороші результати, то, ймовірно, приверну увагу тренерського штабу. Все залежить від мене.