21 серпня 2017 15:10
18

Сирота извинился перед Пиваричем "за рассечение" и одарил "Динамоманию" советом

Бывший президент ПФЛ и экс-голкипер "Динамо" Святослав Сирота на своей странице в Facebook принес извинения защитнику "Динамо" Йосипу Пиваричу, который получил рассечение головы на 7-й минуте вчерашнего матча со "Сталью" и был заменен на Николая Миколенко.


Вчера, напомним, Сирота в своем Facebook высказался о повреждении хорвата следующим образом (позже пост был удален):


"Что-то есть чуйка, что трансфер Пиварича будет круче даже трансфера Нани и Гладкого...


Представляете, купило Динамо Бессонова, а он говорит, сорри, я не готов, а в следующей игре на 6 минуте меняется. Задерака с разбитой головой пошел играть, а Иосип улыбнулся и... ушел с поля".


Предлагаем Вашему вниманию реакцию Сироты все в том же Facebook на призыв нашего сайта извиниться перед Пиваричем.


"Безіменному автору присвячується.


У нашій країні найбільш підлі і мерзенні речі кояться під личиною анонімності. Так було в 1937, так відбувається і зараз.


Я приношу свої щирі вибачення футболістові Піварічу через отриманого ним розсічення. Сантиметрів 10 за його версією, сантиметрів 7 за версією лікаря команди.

Мій допис був зовсім про інше. Я ніколи не обговорював і надалі не збираюся обговорювати трансферну політику київського Динамо, хоча цей клуб мені дорожчий, ніж більшість інших. Ще, крім Динамо, я виділив би для себе рівненський Верес, Дніпро, і Газовик з Іжевська. У цих клубах залишилася частинка мого життя, і частинка душі.


А обговорювати трансферну політику некоректно, бо Динамо це приватний клуб, і його власник робить те, що він бажає.


Хоча для більшості населення зрозуміло, що та маса балканських легіонерів, яка приїжджала в Динамо все 25 років, в більшості своїй були пересічні футболісти, нічим не краще наших гравців. Що привело до того, що за 25 років київське Динамо не виграла жодного європейського трофея.


Через 25 років варто було б задуматися над цим. Зате всі дружньо оспівуємо оди тим самим скаутам, які привозили гравців, які нічого не змогли виграти.

Але все ж ще раз приношу свої щирі вибачення за розсічення 7 або 10 сантиметрів.


Свого часу, коли Динамо вигравало європейські кубки, говорили, що футболіст може покинути поле тільки в двох випадках - відкритий перелом або смерть. І я знаю кілька випадків, коли гравці грали з поламаними ребрами і струсом мозку. Може бути, нічого в цьому і немає хорошого, але тільки так можна добитися перемог. Через кров, піт і травми.


Тому удачі київському Динамо, Піварічу якнайшвидшого одужання і анонімам не хворіти!


PS. А сайту Динамоманія порекомендував би, все ж, перейти на українську мову. Про визначення автора - не треба бентежитися, і так все зрозуміло. Просто вся країна глузує над циєю нібито анонимністю, тому і вболівальників весь час зменшується. Але мабудь анонімам пофіг.


PPS. Цікаво, якщо мій допис був так уважно вивчений і процитований, буде моє вибачення теж розміщено на сайті анонімів Динамоманія?".


Это не извинение, это издевательство !!!
хз що, та й про мову так і не зрозумів, до чого тут?
Клоун этот Сирота. Сначала пёрднул лишь бы перднуть. А потом как баба извинения просит.
Да что ж он никак не успокоится. Может осеннее обострение?
Смешно - первый свой гавноляп топик написал на каком языке? И тут же даёт гавносоветы как поступать владельцу сайта и в то же время пишет:"-А обговорювати трансферну політику некоректно, бо Динамо це приватний клуб, і його власник робить те, що він бажає." Значит Сидашу можно указывать, а Суркису - сцыкотно.
Клоунидзе, млин .......
Хотел бы я видеть как игрок с поламаным ребром на поле бегает и какова помощь команде от него. Что-то такое написало... Лучше бы молчало и не извинялось уже бы.
Я дуже перепрошую, але трохи не зрозумів, як це вся країна глузує над "циєю анонимністю"?
І ще не зовсім зрозуміло: за що вибачається Сирота. Він двічі написав, що "за розсічення". Так Сирота мав стосунок до цього розсічення? Це він підговорив Задераку вдаритись із Пиваричем? Чи може він вибачиться за своє хамство і дурість?
Довбень щось кукурікає про мову - а сам робить 100500 помилок у своєму опусі.
Во дворе за такие "извинения" еще и морду набить могли бы...
Мог бы просто: "Протупил, погорячкувал, идиот, извините"... Всё!..
Нет, он нам тут снова фигвамы рисует.
Да ты про все остальное пиши дальше, в других своих постах. Украинскую версию сайта - идея-то хорошая, давно созрела. Но нет же, у нас эксперты пошли как политики, забывают, что краткость - сестра таланта.
Сказочный идиот этот неанонимный Сирота.