29 березня 2017 17:03
17

Андрей ЯРМОЛЕНКО: "Данило Силва обратился ко мне: "Я семь лет забегания за тебя делал, и получил всего две передачи"

Капитан «Динамо» Андрей Ярмоленко поблагодарил своего многолетнего партнера по команде Данило Силву за проведенные в команде годы.


- Прощаться всегда тяжело, тем более, когда команду покидает наш друг. За проведенное в «Динамо» время Данило проявил себя самым лучшим образом, был профессионалом с большой буквы. Он переживал за клуб и отдавал ему все силы. Могу с уверенностью сказать – мы расстаемся друзьями, в любую минуту к каждому из нас он может обратиться за помощью. Равно, как и мы к нему.


- Большинство матчей вы провели с Данило Силвой играя на одном фланге…


- Мне всегда было с ним удобно играть. В обороне часто отрабатывал за меня, так как знал, это не моя сильная сторона. Порой Данило приходилось работать вдвое больше. Знаете, сегодня, придя на собрание и попрощавшись, он поблагодарил каждого из нас за проведенные в команде семь лет. И ко мне обратился: «Спасибо. Ярмола, я семь лет забегания за тебя делал, и получил всего две передачи». Все, конечно, засмеялись. Действительно, Данило классный парень, классный футболист. Такие легионеры нам нужны.

Вижу чувства юмора у многих нет)))). Ярмола сейчас и где то при газаеве это два ярмолы. Критиканы человек в сборной делает забег с половины соперника в нашу штрафн чтобы отрбрать мяч у калинича дааа вам бы очки уважаемые чтобы внимательней футбол смотреть.
Сховати
Згоден... Ярмоленка в збірній мабуть просять грати по-іншому)) Там він робить ці паси, згадайте як і на кого... на Бутка)) А в Динамо він більше бере гру на себе замість того, щоб віддати пас праворуч на захисника, який повинен робити ривок до флажка)) Якщо проаналізувати ігри Динамо, можна до речі говорити, що Данило не так часто робив забігання, тому що тренери йому говорять залишатися позаду, можливо дивлячись на його швидкість при контратаках суперника... і він тупо робив навіси на дальню штангу (так повинен був), а робив аж на флажок... але тоді коли робив забігання, Ярмоленко на нього грав ну дуже рідко))
АХАХА я этот факт неоднократно подчеркивал))) Последний раз когда Каддара за забегания критиковали, а именно за их отсутствие)) Силву вспомнил как он бедняга бегает без толку по флангу))
Сумно з того, що він сміється з правди...
Тому, що Андрій дійсно грає більше на себе і не бачить тих, хто робить забігання, а це як для команди погано, це втрати непотрібних м"ячів, це контратаки на наші ворота тощо, але наразі не про Андрія...
Гадаю Данило в свій час приніс багато користі команді і за все що він для неї робив щиро дякую!!! Хай щастить в житті!!!
Сховати
карузо312, да шутка это, десятки голов были забить с прострела силвы с фланга, а пас ему туда на забегания отдавал именно ярмола. У них отличная взаимосвязь была
Сховати
Дід Панас, можна запитати Вас? без дозволу запитаю... Яке Ви маєте відношення до футболу, крім того, що Ви вболівальник? Мабуть Вас все влаштовує в грі в Динамо, але коли читаю ваші коментарі, то вони говорять про інше ніж написане зараз... Ми дивимось чемпіонат України за участю Динамо в паралельних світах? Ви дивитесь одне як вболівальник, я бачу інше... я дивлюсь як тренер))
Сховати
карузо312, ніякого відношення я до футболу не маю, але це не означає, що не можу мати власну думку, яка не півпадає з Вашою. А тут навіть не думка, а факт - Сілва віддав низку асистів саме з передач Ярмоли і цифра в 2 паси не визнає жодної критики. Тож це звичайний жарт.
Сховати
Дід Панас, тобто Ви гадаєте, що я теж говорив про ці два паси, чи про те, що я не розумію жартів? Я взагалі говорив про те як грає Ярмоленко... Тепер мабуть напишу...
1) А. Ярмоленко, отримуючи м"яч намагається протягнути його якомога далі по флангу, коли він знаходиться ближче до штрафного майданчика суперника він починає зміщуватись ліворуч і підшуковує позицію під удар де завдає удару. Так відбувається у 75% його володіння м"ячем;
2) А. Ярмоленко, отримуючи м"яч намагається протягнути його якомога далі по флангу, коли він знаходиться ближче до штрафного майданчика суперника він починає зміщуватись ліворуч і підшуковує позицію під удар, однак, якщо в нього немає такої змоги, коли суперник грає достатньо щільно, він йде обігрувати суперників і неважливо скільки їх там 3, 4 чи 5)) Так відбувається в 20%
3) А. Ярмоленко, отримуючи м"яч намагається протягнути його якомога далі по флангу, коли він знаходиться ближче до штрафного майданчика суперника він починає зміщуватись ліворуч і підшуковує позицію під удар, коли він не може її завдати він дає пас праворуч на захисника чи іншого гравця, який робить забігання. Так відбувається аж в 5%!!! Це дуже мало...
=============
Ярмоленку набагато легше, можливо зручніше грати з Морозюком на фланзі, тому, що вони змалку грають по динамівських та юніорських збірних командах, тому можливо на рівні підсвідомості він помічає набагато меншого Морозюка. І якщо Ви згадаєте скільки голів Динамо забило з навісів та прострілів Морозюка, то зрозумієте про що я... це тактика))
=============
Ще Вам відкрию дуже велику таємницю, за кордоном, не дуже добре відзиваються про Ярмоленка, саме із-за його такої гри, яку він показує... говорять, що він дуже сильно себе любить і перетримує м"яч))
=============
Тепер про тактику дій гравця позиції Ярмоленка, але лише загально, тому, що деталі необхідно показувати майже на пальцях чи на полі:
- фланговий гравець, отримавши мяч, дійсно повинен протягувати його якомога далі по флангу, на високій швидкості, тут без дріблингу аж ніяк (на радість щодо цього претензій до Андрія немає), а далі є дуже багато варіантів оберемо ті які полюбляє Андрій, змістившись вліво нанести небезпечний удар по воротах, коли є можливість, а коли її немає то:
- віддати пас праворуч на забігання захиснику (як правило захиснику, але у В. В. Лобановського, там міг бути будь-який гравець), а самому здійснити ривок до ближньої штанги воріт, чи ривок на отримання пасу від того ж захисника... при цьому:
- своїм ривком такий гравець звільняє зону для гравців центру поля перед штрафним майданчиком;
- своїм ривком він забирає з собою 1-2 гравців суперника (Ярмоленко інколи більше) і знову ж таки перед штрафним майданчиком звільняється більше місця для маневрування гравців середньої ланки, а так само гравців на 11-метровій відмітці та на дальній штанзі...
Далі не буду, гадаю Ви зрозуміли про що я...
карузо312, якщо є забігання, то Андрій віддає пас майже завжди
Сховати
О_о Мы наверное разные игры смотрим... Все что у меня в памяти это подработка под левую ногу - заброс или удар, если же некому то пас назад... Да может когда уже нет выбора или в сумотохе он отдаст. не такой уж он и жадина но сам факт что просто в стеночку на скорости Ярмола никогда не закинет Силве на перед!!!!
а давайте прийдемо разом на стадіон на матч з Олімпіком, сядемо дивитись у дуже зручному місці і я Вам покажу навіть на прикладі, як грає Динамо, а особливо Ярмоленко при атаках, куди зміщується, куди і коли дає пас і які в нього варіанти, а Ви потім самі проаналізуєте його гру))
Я вважаю, що Ярмоленко грає достатньо добре, якщо говорити про наш рівень чемпіонату, а наприклад, якщо дивитись на нього в ЛЧ чи ЛЄ, куди він дівається? Від нього кожний вболівальник очікує гри на рівні чемпіонату, маю на увазі такої переваги над іншими, а не виходить, чому? Тому, що він не вміє грати на швидкості, не вміє на швидкості думати, не вміє бачити поле... хоча якраз цього гравця можна навчити...
Сховати
карузо312, Да кто ж спорит, он без сомнения лучший игрок в Украине не только на своей позиции, а вообще... Но что он что Коноплянка индивидуалы в большей мере... Команды уровня Олимпика можно вдвоем пройти всю оборону по фланге хоть пару раз за игру и вроде норм... Но когда идут еврокубки то там поставят на Ярмолу 2 норм защитника и наше нападение просто выглядит как детский сад. И да Скорость принятия решения зависит от самого футболиста от части... в основном зависит от наиграных комбинаций и указаний тренера, не умеют освобождаться... им пространства никто не даст если они будут на месте топтаться всю игру...
Сховати
...і ще, Антон я апелюю не до Вас, а до Tyrant, який написав, що Ярмоленко майже завжди віддає пас... подивіться мої коментарі в цій темі і інші... визрозумієте, що бачення нинішнього динамівського футболу в нас майже збігається))
Сховати
карузо312, Вибачаюсь) і дякую за толерантність та розгорнуту відповідь замість банальної критики) Я б залюбки відмовився від всіх своїх слів критики в бік команди за яку вболіваю з дитинства, якби побачив хоч якісь зміни в дії команди...
А вообще давай посчитаем сколько раз за игру Ярмола даст резкую передачу на ход Морозюку!!! Как говорится "вызов принят")))
Сховати
З Морозюком в нього краще це виглядає... але давай будемо рахувати... вийде 4-6, це вже буде добре, а коли з них заб"ють хоч гол вийде дуже добре))
==================
Щодо швидкості прийняття рішень, якраз більше залежить від самого гравця, а вже потім від награних комбінацій (розіграшів при переході до атаки) Чому пояснити дуже просто...
По-перше: Не всі вспівають зразу перейти(вибігти) в атаку від захисту своїх воріт, а тим більше не всі вспівають зайняти ті місця відносно награних комбінацій...
По-друге: ...кожен гравець повинен швидко вирішувати "для себе", що йому робити і яку позицію йому легше, швидше зайняти у відповідній атаці, і інші(хто перходить в атаку) так само вирішують, але по мірі зайняття попередніх "головних" позицій. Так повинно буде в деже організованій команді.
Наприклад, "останнє Динамо Лобановського"
===============
Тепер от моя думка щодо Динамо... Чому Динамо дуже повільно переходить із захисту в атаку, тому що кожен намагається зайняти ту позицію, на якій він повинен бути відповідно до "тактичних занять", але відбувається те про що написано в "по-друге" не кожний встигає за перебігом подій і виходить, що умовний Сидорчук, Гонсалес, Ярмоленко, Циганков чи Гармаш при виході в атаку вилітають занадто швидко по відношенню до інших і починають "шукати" інших на "їхніх місцях", а вони ще далеко позаду... і тоді вони починають видумувати та щось робити. Я не говорю вже про дуже повільний, майже стоячий центр динамівського півзахисту)) Про це знову ж таки можу здогадуватись лише з того, що бачу на полі, що вони грають по трикутниках, і ці трикутники рухаються лише по головних точках, але чомусь не співпрацюють з іншими трикутниками і їх точками))
Футбол, це гра без м"яча, хто навчиться грати без м"яча, той переважає своїх суперників (не співставляти з володінням м"яча)
карузо312, якщо вийде, то обов'язково схожу на гру.