13 грудня 2016 14:25
5

Игорь СУРКИС: "Провокации "Шахтера" - это их стиль, их манера игры и их культура поведения"

Президент ФК «Динамо» Київ після заключної в 2016 році гри з донецьким «Шахтарем» на «Олімпійському» відповів на запитання клубних ЗМІ.


- Вміння бути стійкими до провокацій, які мали місце бути в другому таймі – це той компонент, над яким потрібно працювати гравцям київського «Динамо»?


- Провокації є наслідком того, що вони нагнітають обстановку до початку матчу. Це їх стиль, це їхня манера гри, їх культура поведінки. Вони звикли так себе вести. Всі розуміють, навіщо вони це роблять. Для них київське «Динамо» - великий подразник. Але сьогодні наші хлопці довели, що вони можуть бути стійкими до цього. Звісно, не всі витримують цю напругу. Я вважаю, Мораес не повинен був так робити в будь-якому випадку. Недозволено розпускати руки на футбольному полі. Але це футбол, емоції, всі хочуть виграти. Сьогодні «Шахтар» був сильнішим, завтра сильніше будемо ми.

Правильно, но надо этому противопоставить психологическую стойкость!
удар локтем, поражение 3-4 и ручные тренера, вот это стиль. нашего Динамо
Сховати
К ним на форум с такими комментами! Оторвут с руками! Дадут кротовью медаль!
Подлость сейчас в почете.
Проиграв матч- не проиграли чемпионат. Когда-то Динамо лидировало с большим отрывом,а в призеры не попали.Болею за любимый клуб 58 лет.Динамо вперед.Спасибо Шовковскому за верность клубу и за игру. Елена Хмельницкая киевлянка,хайфчанка.