28 березня 2016 12:54
11

Виктор ЛЕОНЕНКО: "На атаку в нашем чемпионате играет только один тренер - Луческу"

Бывший форвард "Динамо" Виктор Леоненко в программе "Великий Футбол" раскритиковал игру украинских команд.


- На атаку в нашем чемпионате играет только один тренер - Луческу. Все остальные... У кого-то нет денег, кто-то не может купить футболистов. Остальные играют на контратаках, поэтому получаются или случайные моменты, или голы. Так же как и победы.

На атаку играет не Луческу а БРАЗИЛЬЦЫ ......и то им деваться некуда они защищаться не любят
Бла-бла-бла.
1. Динамо грає на атаку в чемпіонаті України проти всіх. Бо всі закриваються в своєму штрафному майданчику. Навіть Зоря грала в Сталінград, то що говорити про слабші команди? Динамо просто змушене атакувати, бо всі грають на 0:0. Те, що ця гра на атаку не відповідає нашим сподіванням це інша розмова.
2. Команди Динамо, Шахтар, Дніпро, граючи один проти одного, раді грати на контратаках, а не першим номером. Це показали матчі Дніпро-Шахта, Динамо-Шахта, де майжі всі голи забилися через швидкі атаки, використовуючи вільний простір.
3. Варто подивитися матчі Шахтаря в єврокубках. Шахтар майже всі матчі грав від оборони. Двобій з Шальке показовий у цьому. Шахтар з великим задоволенням віддає ініціативу супернику. Лише з дійсно слабшими суперниками грають першим номером.
4. Взагалі, вислови "грати на атаку" дуже умовні. Завжди є баланс між атакою і обороною, а судячи з умовиводів цього експерта в кожній програмі, є лише атака і автобус. Кожна команда будує свою гру, дивлячись на суперника. Якщо Зоря грає з Динамо - вони ставлять автобус, матч з Говерлою - вони атакують, бо Говерла сама атакувати не піде. Ну і плюс все залежить від ходу матчу. Зараз, забиваючи перший м"яч, майже всі команди віддають ініціативу наскільки їм зручно. Як Коліна сказав йому в ефірі, що зараз футбол не такий як 20 років тому.
5. На рахунок випадкових голів. Барса в цьому сезоні забила пару десятків випадкових голів на контратаках))
К моему огромному сожалению, Виктор прав.
А то что Динамо тоже играет на атаку, даже когда надо бы сыграть от обороны на контратаках?) Выдумываешь ты Витя. Хоть у нас и не все получается, как-то многовато от тебя информации не нужной в последнее время. К слову, Шахтер уже сыграл на атаку с Днепром, видели, знаем...
Ще раз підлизав.
Ну сказал как есть
Ну сказал как есть
не понял, Леон, зачем же так явно? или так Они любят?
Витя, теорию вылизывания "шоколадного глаза" татарина и цыгана ты освоил на "отлично"! Пора переходить к практике. Или уже?
Именно по этому из команды Луческу у нас в сборной только защитники)))) Боже какой же он ОЛУХ.... Просто капец...