12 грудня 2015 11:53
7

Роман БЕБЕХ: "А почему ЦСКА не наказали за баннер с лидерами ДНР?"

Известный журналист Роман Бебех в своей конференции на сайте Matchday поделился мнением относительно двойных стандартов в решениях УЕФА.


"У мене теж дуже багато питань по вибірковості рішень дисциплінарних органів УЄФА. А чому ЦСКА не покарали за банера з лідерами терористичної ДНР?", написал Бебех.

Да потому что ДНР И ЛНР признаны террористическими организациями только в Украине! Роман Бебех не мог этого не знать! Игра на публику ? Типичный журналюга продажных пропагандистских плюсов )
Сховати
Олег, ну от що ти городиш, хлопче. Ти та інші істінновєруєщіє в погані 2+2 навіть не замислюєтесь, що ЦСКА таки не покарали. Бо це ж 2+2, яким ви не вірите, і це ж ЦСКА.
так пожалуйтесь на цска, в чем проблема?
А газпром спонсор!
Потому, что под лежачий камень вода не течет! Если наши молчат, то почему вдруг уефа это должно волновать?
Да потому что "Великий футбол" не подняд кипиш по этому случаю на весь мир
Сховати
Игорь, У мене теж дуже багато питань по вибірковості рішень вболівальників, чи ви не диветесь "ПроФутбол"? Я наприклад "Великий футбол"не дивлюся тому може судити лише про передачу Циганика, так от він і про банери в ЛПМ і про банери на матчах збірних, і в єврокубках все детально разбирають... детальніше ніж сам матч! бо в них на відео прав немає, проте запитання журналістів гравцям та ІМС завжди мають за мету дізнатися ,як же так виходить, що весь час вболівальники там щось протиправне роблять...