5 вересня 2014 15:36
24

Блохин отозвал свой иск против "Динамо"

Сьогодні Олег Блохін відправив повідомлення до Палати з вирішення спорів ФФУ. Наводимо його до вашої уваги:

«Я, Блохін О.В., за результатами обмірковування конфліктної ситуації, яка склалася в мене з ФК «Динамо» (Київ) щодо моєї відставки, враховуючи також думку футбольної громадськості та зваживши свої інтереси, керуючись статтею 16 Регламенту Палати з вирішення спорів ФФУ, відмовляюся в повному обсязі від своєї заяви до Палати з вирішення спорів ФФУ про виплату компенсації від «10» липня 2014 року та всіх вимог, які у ньому містяться. Підтверджую, що мої права при моїй відставці (звільненні) жодним чином не були порушені ані в правовому, ані в спортивному, ані в моральному плані керівництвом «Динамо», зокрема Президентом клубу Суркісом І.М., який завжди надавав мені всіляку підтримку, як у професійній діяльності, так і суто в людському плані». 

4 мільйони,щойно почув з новин 24 каналу. І жодних претензій.... Невже Суркіз справді лузер?
Тут не осадок остался. Пидорок покрыл себя каловыми массами с ног до головы - и этому жлобу до смерти не отмыться. Понятно, что жуниор ему что-то забашлял, но даже в этом случае нужно быть вонючим беляшом с большой буквы, чтобы похерить всю предыдущую славу и остатки уважения людей ради бабок. В общем, прав был ЛОбан, что этого хмыря на пушечный выстрел не подпускал к Конче. Блоха - ПНХ. Тыв ещё больший идиот, чем можно было про тебя побумать. Пшёл вон. Занавес.
А осадок все равно остался
Как говорят в таких случаях юристы: стороны урегулировали спор в досудебном порядке, после чего все претензии друг к другу сняли.
Сховати
не обошлось без некоторой суммы наличными...
видимо дали ему так на стороне какую-то сумму...
Сховати
Я надеюсь что утюжком...
Я надеюсь что утюжком...
Кинули лямчик на беляши для Ириши, вот Блошинка и сдулся.
Не поняяяяял....))) Шо за кульбит? Совесть?-вряд ли... Хорошее лицо при плохой игре? Это он умеет, видели!)))
Мощно. Могу Суркиса обобрать, но не буду из благородства. Сильный ход, может, теперь еще где-то сможет тренером поработать.
шо ся стало?? який моцкаль у лісі здох коли з автоматом йшов до нас