Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 241
Я завжди був прихильником Газаєва і говорив давайте дамо йому час, але після сьогоднішнього цирку його не потрібно звільняти а гнати в шию і оголосити персною нонграта в Україні, заборонии наближатися до нашої бази на відстань не меншу 100 кілометрів.
Показати
1000!
Пойду ка я лучше водочки попью.
Как раз "Динамо" может явственно показать оболонцам их слабые места. Насколько это удастся вице-чемпионам Украины, следите вместе с нашим сайтом. Мне кажется, что автор этих строк чегой-то перепутал.
для того щоб купляти Руіса потрібно продати Мілю ... але з іншого боку в нас достатньо форвардів так що великої потреби в покупці костариканця немає. Нам би класного півзахисника в центр поля та й по останніх іграх захисник теж не помішав би.
Показати
Якщо втрачаємо Бетао, тоді потрібен правий захисник, бо Данило розслабиться без конкуренції, і в центр захисту треба принаймні одного гравця, бо Алмейда, дід Юсуф, Тарас і Хачик лажають кожен по своєму. Дивно таке писати, але Бетао зараз наш найкращий центрбек.
Що куриш ? )))
Показати
Kent.
А ти кого хочеш ? Типу Кличка чи Льюіса - щоб ходили по полю, дякую нам і своїх любителів прогулок вистачає... а ти здається переплутав футбол з тяжкою атлетикою!
Показати
Та не... Кличко маловато будя! Хочу типа Миколы Валуева!))) Кротовские бразилы со страху бы обделались!)))
Дійсно дуже не поганий гравець. С хороши ударом з двох ніг, класними стандартами, досвідом гри на високому рівні, хорошою тілобудовою - непогано було б якщо б в нас опинився, тим більше з мовою і адаптацією жодних проблем не буде.
Показати
Та шо это за тилобудова?)) Дунешь и улетит!))
Будет, он родился и вырос во Франции.
Ясно черговий вічно не задоволений нитік... Фергюсон теж Манчестер не побудував за два роки, так до речі сказано.
Показати
Умойся малыш.)
А коли в минулому сезоні голи Маграо витягували команду ти інакше мабуть говорив... Українець він і в Африці українець, така вже в нас натура(((
Показати
Знаешь, я больше помню как Маграо привозил голы. В том числе и в Европе...
Якщо серйозно то мене вже дістали всякі нитіки по жизні... Це товариські матчі і нафіга гризти в них землю. Награється склад, підбираються тактичні схеми. Все покаже офіційний сезон і якщо вже в ньому Газ налажає то думаю навіть зимою буде мати шанси пакувати валізи.
Показати
Алекс 03 июля 2010 16:34 ответить Якщо серйозно то мене вже дістали всякі нитіки по жизні... Це товариські матчі і нафіга гризти в них землю. Награється склад, підбираються тактичні схеми. Все покаже офіційний сезон і якщо вже в ньому Газ налажає то думаю навіть зимою буде мати шанси пакувати валізи. --------------------- Тоесть еще один сезон провалить, а потом локти грызть. Мол из за Газзаева не токо Динамо 2 года потеряло, но и шева как игрок потерял. Гнать его нужно. Нету игры, нету результата. А за его заслуги в прошлом... пускай его Россия уважает, а не Киев.
Я Вам скажу Теміле це гравець матчу в Динамо Київ.
Боатенг на полі))) ну - ну, подивимся, що з ним Месі зробить!
Показати
подивився?)
Пацани, що за канал Кіно і де він на сателіті чи кабельному ?
Показати
СПУТНИК AMOS там-же где и 1+1! :)
В Киеве транслирует Воля-кабель и, наверное, какие-то другие кабельные сети. По другим регионам информации не имею((
Автор: Алекс
10 травня 2010 14:03
Интересное предложение!
Хочу предложить всем маленькую тему для обсуждения - Готовы ли вы ради воспитания динамовской молодежы отказаться на пару лет от трофеев в Украине и участия в ЛЧ, во имя создания интересной, молодой,...