18 травня 2024 08:29

"Кривбас" перед матчем з "Динамо" продовжив контракти з чотирма футболістами

Кривбас офіційно повідомив про продовження контрактів з низкою футболістів – голкіпером Богданом Хомою, півзахисниками Юрієм Вакулком та Дмитром Хомченовським, а також вінгером Максимом Задеракою.


21-річний Хома гравцем криворізького клубу є з літа 2022 року, але за першу команду поки не зіграв жодного разу. Нова угода з молодим воротарем розрахована на чотири роки.


З рештою гравців контракти продовжено на один сезон. На рахунку 34-річного Хомченовського (капітана команди) в поточному сезоні 21 матч, один гол і чотири асисти. 26-річний Вакулко провів на один поєдинок менше, відзначився лише однією результативною передачею.

Єдиний зі всієї четвірки стабільний гравець основи – 29-річний Задерака, в активі якого сім голів (шість з них – у перших 11 турах) і три асисти у 26 матчах сезону.

Кривбас, незважаючи на поразки у двох останніх турах, достроково гарантував собі третє місце в УПЛ. У наступному сезоні команда Юрія Вернидуба зіграє у кваліфікації Ліги чемпіонів.

У нинішній кампанії криворізькій команді залишилося провести два поєдинки: у гостях проти Динамо (18 травня) та вдома проти Минаю.