Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 397
Ну й заголовок. Я вже подумав, що МКГ хоче Ніко придбати.
Показати
хоче Ніко придбати. ========================== ) Обрадовался уже небось? Ан нет, быть Нико бело-синим и зарплату получать у Суркиса.
Одного не розумію: як можна вболівати за такий, пардон муа, бидлоклуб?
Показати
Как можно болеть ? Да очень просто :))) http://www.youtube.com/watch?v=YPcfaqaQ5VA
І Вас з тим же..) Трансферна діяльність-то шикарна, безсумнівно. Мбокані, Драгович, Тремулінас заграють, а от на рахунок Ленса та Беланди щось нехороші передчуття, тьху-тьху-тьху.
Показати
Все нормально будет с Ленсом, как и с Бельанда. Да и со всеми остальными - "лишних" покупок этим летом не было.
А школота все грається у детективів. Кротів серед своїх вишукують, панімаєш... Особисто мені цікаво було дізнатись про сильні та слабкі сторони Марсело, як описав Умник, бо у грі його (Марсело) не бачив і, ймовірно, не побачу. І взагалі, досить вже людину гнобити.
Показати
Понимаешь. Плохо если о сильных, и слабых сторонах игрока, пишут или кроты, или недоброжелатели. Так что выискивать их(кротов среди своих), по-любому надо). Чтоб понимать всё, ровно наоборот...
пф,ты ето ему говори, чушь всякую пишет на сайте, что и читать противно а ты мамочка его, да? правильный ввесь такой... прости, больше не буду ничего писать в его сторону
Все, Ванько, теперь и тебя в кроты запишут наши бравые "охотники на ведьм". :)
Знов не туди, бляха.
Показати
Главное, не куда, а что :) Победы нам сегодня и всегда!
Так, це був сарказм. У кожному слові і кожній букві. Навіть надто жорсткий. А все тому, що не байдуже. Мені не однаково, як закінчиться матч. Кожної гри чекаю перемоги. А воно он як виходить. При жодному тренері ми не опускались так низько. З такими-то гравцями!
Показати
При жодному тренері ми не опускались так низько. ___________________________________________________ Ой ли? Давайте смотреть шире, не только на ЧУ, у Динамо большая история, и в этой истории было всякое. Посмотрите 1984, или 1987 год с ВВЛ у руля. Болельщик не тот, кто в трудные времена какашками бросается, мое скромное ИМХО.
Якщо ця інформація так важлива - ні. А чого від матчу чекаєте Ви, якщо не секрет?
Показати
Не секрет. Как любой нормальный болельщик - победы и содержательной игры. А "просто смотрю футбол", как Вы, когда не играет моя любимая команда. И сплав сарказма и издевки применительно к команде, за которую болеешь, мне никогда не будет понятен. Можно по-разному относиться к разным личностям, но, если сегодня они - часть моей любимой команды, значит я всей душой болею за их успех и желаю им всего наилучшего.
Навчений гірким досвідом попереднього туру, від матчу нічого не чекаю. Просто дивлюсь футбол. У нас же тренер всього рік працює, купа новачків, гравці не зіграні, адже прибували п'ятьма групами, онде ще й шоста група на горизонті вимальовується..;) Просто чекаємо наступного року, коли нарешті будуть помітні результати роботи цього тренерського штабу - думаю, сплав мудрості, молодості, досвіду наших тренерів таки принесе результат.
Показати
Внутренности от желчи не разъедает?
Металіст був би непоганим варіантом для Андрія. Думаю, Маркевич з нього зліпив би хорошого футболіста.
Показати
Маркевич у нас вообще знатный лепильщик укр футболистов
Що ж, тоді курчат по осені порахуємо, окей?)
Показати
В нашому випадку, по весні! :)