Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
Дієго Лопес вже три роки хоче вийти з лав вершкових і ніяк у нього нічого кращого не накльовується. Грав би там, де грає і не рипався.
Показати
Які три роки? Він же грає за них трішки більше року. На початку 2013 перейшов з Севільї
По-перше, не знаю як, але у автора пройшло дублювання тексту і блог виявився "вдвічі переконливішим". Сподіваюсь, що автор поправиться з текстом. По-друге, ми знову впираємось в просту істину: Ніхто нам гарне життя не принесе на "блюдечке з голубой каёмочкой". Треба брати тих бариг за жабри і пресувати самому так, щоб вони: а- представились хто такі є, б- виказали місце отримання запрошень, в- куди підуть кошти за продаж запрошень. А найкраще, то це те, щоб замість пробної закупівлі зразків, провести пробне затримання таких ділків і здати їх в міліцію чи самооборону Майдану. По-третє. йдіть у касу і купуйте квитки в касі, якщо запрошення "не втикає"...
Показати
Согласен полностью, ко мне тоже постоянно подлетают барыги, еще не успел из метро выйти - уже тут как тут. Посылаю на йух прямым текстом. иду к кассе - покупаю билет куда хочу, и плачу - соответственно тоже. Простой и действенный способ посмотреть матч ВКДК вживую. Чем меньше лошья будет покупать у барыг билеты - тем меньше оных будет ошиваться перед стадио. Все просто и чисто)
Жеребкування відбудеться 2 квітня о 10ій ранку. 7 травня матчі півфінальні, а 15 травня - фінал!
Показати
дякую)
Драговіч і Віда - не рівень для "Динамо", вірніше - для нашої команди. Вони обидва не є прогресивними гравцями. Не вміють грати без м'яча, а пройти вперед і розвинути атаку - тут взагалі тупо. І навіть Айїла Юссуф їм обом фору ще дасть. Юссуф і Бетао - це золотий фонд легіонерства "Динамо", бо вони обидва справжні профі: грають активно, грають стабільно, викладаються в кожному матчі по-максимуму, вивчили мову і розуміють тренера та колег по команді. Лінія захисту Селін-Юссуф-Хачеріді-Сілва - це було б чудово. При відсутності Хачеріді - Макаренко замінить на всі сто.
Показати
Ээээммм, даже не знаю, что тебе сказать...очень странное видение происходящего. С Видо ты может и прав, Драго вчера отыграл на приличном уровнеи перспектива у него есть. Какой нынче Селин не понятно, но Макаренко смотрится лучше и прогресс у него виден. Да, Юсуф вчера забил это не плохо, но сколь же они на ошибались вместе с Папой.
Автор: Mupropog
24 квітня 2014 15:09
Наш чемпіонат сезону 2014/15 за кількості 18 команд.
     Давно хотів поділитись з вболівальниками своїми думками про те, що треба зараз робити з нашим футболом, котрий страждає від зовнішньої наруги збоку тих, хто виконує заказняк на розвал нашого футболу...