Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 64
Молодих талантів у нас є багато - треба лиш вкладати в них час і віру - тоді будуть нові суперфутболісти.
Показати
Mupropog, время,веру,ДА. Но,еще нужно вложить в них мозги. Что бы не было очередного "звони ринату ( в данном случае ИМС)"
А нафіга взагалі тренери в Карпатах, якщо Димінський самотужки приймає рішеня "бути чи не бути"?
Показати
Mupropog, в плане? В любом клубе президент решает быть или не быть тренеру и после скольких провалов его пора увольнять)Мы вечно критикуемСуркиса, что он с этим знатно затягивает, чего не скажешь про Диминского)
Ваня Иванов, Нехай купить газонокосарку та й косить стадіон так, як йому заманеться, якщо його кротам є різниця на якій траві бити суперника в обличчя чи топтатись по ногах.
Показати
Mupropog, так из-за высокой травы они и не видят куда бьют ! )))
Така штука, як "очень близок к трансферу в Пари Сен-Жермен" - може і не справдитись, бо ПСЖ нарветься на санкції за порушення ФФФП.
Показати
Mupropog, http://dynamomania.com/news/381530-nejmar-podpishet-soglashenie-s-katarom-na-300-mln-evro-chtoby-perejti-v-pszh
Там такая схема нарисовывается, что Неймар сам свой контракт выкупит и никаких санкций для ПСЖ не будет.
Совок - він і в Африці совок... Мене завжди дивувало, навіщо йти завчасно з трибуни навіть при невдалому результаті своєї команди, якщо треба підтримати свою команду за будь-якого результату - тоді й відношення з футболістами будуть набагато кращими і футболісти будуть відчувати, що їм є для кого грати. А вчора, тим паче було цікавіше покидати останніми з справжніми вболівальниками. Може про дебілів, Франков переборщив - ну не всі ж такі, як він - але про вихід з трибун до фінального свистка теж не зовсім правильно.
Але головне, що наші вчора гарно грали і перемогли з досить пристойним результатом для поїздки на бернське штучне побачення.
Показати
Совок - это когда главный редактор самого популярного журнала о футболе позволяет себе оскорблять людей, которые пришли посмотреть игру, только на том основании, что они решили уйти раньше (безотносительно того, хорошо это или плохо). А читатели, в основном, не возмущаются такой наглостью, а поддакивают. Давайте тогда уж продолжим линию и назовем дегенератами всех людей, кто не пришел на стадион в этот вечер.
Було б краще, щоб наш уряд прийняв би конкретне рішення по відношенню до Косово: визнаємо чи ні. Бо заганяти нашу збірну в інші краї, відлучаючи нас від підтримки головної команди у боротьбі за вихід до мундіялю.
Показати
Mupropog, уряд не визнав Косово
тому і не граємо з ними в Україні
Дуже хочеться журналюгам почути від Ярмоленка, що він хоче поїхати кудись у сильніший чемпіонат, а Ярмоленко просто виконує умови контракту з нашим "Динамо". Як на мене, то краще мати свого Руні чи Гігза, ніж спостерігати за ним іноді у іншому чемпіонаті.
Показати
Mupropog, ймовірно, як Женю
Шаран свою команду завжди налаштовує на викладку всіх сил. щоб кожен футболіст боровся за перемогу.
Який тренер - така й команда.
Показати
Mupropog, Шаран дійсно не поганий тренер, але яке він має відношення до матчу ДК - Зірка?
evgeniy_0672, А шо, парашники такі тупі, що не тямлять вимовити українські назви? Ми ж не коверкаємо Краснодар на Червоноподар чи Гарновсун!! От і парашними буквами треба писати топономічно, а не суржиком москальським!
Показати
Mupropog, у администрации свое мнение по этому поводу
Mupropog, Буквы то чем не угодили? Они к нароссии имеют такое же отношение, как твои штаны к тебе - ты ими пользуешься, но к их происхождению не имеешь отношения. Команда долгие годы называлась "Звезда", по-этому в русском тесте так и должна писаться. Это не коверканье и не перевод.
Щодо виступу в нашій збірній українців - я тільки "ЗА"! Натуралізація - це взагалі абсолютно неприпустима річ, бо з часом призведе до розмивання української крові в народі, а це не є правильно. Українці не самий слабкий нарід, щоб не зміг вибороти футбольні перемоги на самому вищому рівні - треба лиш надежним чином займатись такою справою для величі нашого народу, а не для відмивання бабла ахмєцьким прокладкам і іже з ними.
Показати
Mupropog, можно подробнее про размывание украинской крови в народе?Звучит как то туманно.
Mupropog, Натуралізація - це взагалі абсолютно неприпустима річ, бо з часом призведе до розмивання української крові в народі(с)
Перечитайте, буь-ласка, те що Ви написали, гарно подумайте і поясніть, що Ви хотіли сказати цією нісенітницею.
Mupropog, ты ли это, тягныбок? )))
Автор: Mupropog
24 квітня 2014 15:09
Наш чемпіонат сезону 2014/15 за кількості 18 команд.
     Давно хотів поділитись з вболівальниками своїми думками про те, що треба зараз робити з нашим футболом, котрий страждає від зовнішньої наруги збоку тих, хто виконує заказняк на розвал нашого футболу...