Автор: Mupropog
Зареєстрований: 27.03.2014
Останній візит: 27.08.2017
Вболіваю за київське "Динамо" та бажаю розвитку нашого українського футболу. Вважаю нашу футбольну школу нічим не гіршою за ту ж бразильську і треба лиш досить часу приділяти молодим футболістам та надавати шанс грати на високоиу рівні, щоб молодь розвивалась і гартувалась в серйозних турнірах.
24 квітня 2014 15:09
6

Наш чемпіонат сезону 2014/15 за кількості 18 команд.

     Давно хотів поділитись з вболівальниками своїми думками про те, що треба зараз робити з нашим футболом, котрий страждає від зовнішньої наруги збоку тих, хто виконує заказняк на розвал нашого футболу. Я переконаний, що всі негаразди, котрі почались в нашому футболі з перевиборами у ФФУ, спричинені зовнішнім ворогом нашого чемпіонату, щоб розвалити все, що ми напрацювали за роки незалежності.

     Щоб не забирати багато часу, повідомлю, що оскільки в футболі за януковоща більше все робилось по понятіях, а не за Правилами, то тепер маємо те, що маємо: "Кривбас" вбили, "Арсенал" відсунули, "Оболонь" принизили і купу команд прикрили в нижчих дивізіонах. А з початком окупації Криму і кримські команди опинились під загрозою зникнення. Є навіть думки зміни кількості команд в нашому чемпіонаті, щоб став чемпіонат сильнішим та цікавішим. А я вважаю, що навпаки. Нам зараз треба обов'язково залишити кримські команди в нашому чемпіонаті і саме в Прем'єр-лізі, щоб вони лишились кісткою в горлі Путіна і повернути вбиті команди "Кривбас" та "Арсенал" в УПЛ.

     Наступний сезон 2014/15 провести чемпіонат в кількості 18 команд - 14 перших з теперішнього сезону, 2 кримські команди, "Арсенал" та "Кривбас", а дві нижні команди УПЛ зіграють стикові матчі з двома першими з першого дивізіону, щоб стати учасником нового сезону. 18 команд зможуть зіграти новий чемпіонат, а за рік все стане на свої місця: і фінансово, і кількісно.

     Чому лоббіюю кримські команди? Та тому, що це наша стратегічна зброя проти Путіна! Якщо агресор в Криму буде продовжувати тиск на наші команди і перешкоджати нашому чемпіонату - то це прямий засіб застосування санкцій УЄФА проти Росії і можливе виключення РФС з УЄФА-ФІФА, а це означає втрату парашею єврокубків і чемпіонату світу-2018 і крах газпромовських інвестицій в футбол. Путін просто вдавиться своїм газом без футболу! Тому й треба на нього чавити нашим чемпіонатом.

Не, ну давай уже сразу 20 команд в вышке, а че там мелочиться... С крымскимим командами - это тоже круто - будут все с ними ездить играть, а типа - каждый матч - как последний бой, интрига - сумашедшая, проиграл - и тебя зеленые человечки, которые по периметру стадиона стоят - расстреливают на месте. Трансляции на все страны мира - рейтинги небывалые.
Сховати
Для 20 команд у нас календар буде трохи напруженим та й це буде більш технічним чемпіонатом. А кримські команди треба! залишити і використати їх бомбою проти путін=гітлера. Якби Коньков бомбив УЄФА рапортами про перешкоджання нашого чемпіонату, то УЄФА швидше б повернула нам Крим, ніж НАТО!
Круто придумали. А зарплату игрокам Кривбасса сами платить будете? Арсеналу оплатить аренду тренировочной базы советуете из бюджета? Или Ахметову с Коломойским штык к горлу приставить - пусть делятся, у них денег много?
Сховати
Я написав про сезон 2014/15, а не про те, що і як повинен робити власник чи спонсор команди або як мають чинити очільники ФФУ. Не думаю. що від мене може залежати зарплата якоїсь команди. але певен, що коли "Кривбас" і "Арсенал" повернуть туди. звідкіля їх викинули незаконно, то команди будуть грати без повідомлень, що їм не платять гроші. А про "Арсенал" знаю точно, що команда є і має всі можливості грати на високому рівні. Треба просто переглянути і реформувати монополію ахмєтовських структур на проведення нашого чемпіонату і тоді більшість команд будуть розвиватись, а не загинатись.
Сховати
Поделитесь информацией насчет Арсенала, пожалуйста. У клуба есть хотя бы $10 млн. на зарплаты, трансферы, аренды?
Сховати
Київський "Арсенал" має команду, тренера, спонсора. Про зарплати - це до того, хто буде їх видавати та отримувати. Не думаю, що треба стільки, скільки навскидку тут наведено. Я вважаю, що зарплата футболісту в штуку баксів + соціалка + прогрес - це нормальний початок діалогу футболіста з тренером за гідні гроші за позитивний результат своєї роботи. Знаю напевно, що більшість гравців вважають себе гравцями за емблему клубу.