Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 133
Дуже дивна твоя позиція. Наполягати на трансфері Віди, а потім заявляти, що це не дуже оптимальний вибір і середня якість :) Взагалі-то, Віда - це нижче середньої якість і дуже сумнівне придбання. Гранквіст - дещо кращий рівень, але уже не молодий, і більше розглядається лише як дублер Хачеріді. А нам у захист більше потрібен гравець, крім захисних якостей, вмітиме швидко і точно розгортати перехід в атаку, з баченням поля і першим пасом.
Показати
Согласен с тобой. Как по мне Нету идеальный вариант!
если Бетао отдать в Бразилию, то Вида, учитывая его универсалоность может заменить Бетона) в том плане что можно как затычку использовать и на месте цз, и на фланге защиты, если кто то с основных вылетит....
Ага, а потом купим Тьяго Силву, как дублера Михалика. И все будет в шоколаде)))))))))
2.5 млн. не можемо, тим паче за захисника і не самого видатного. У нас лідери команди на даний момент стільки не отримують. Підписати гравця у клуб на таку зп буде автоматично означати збільшення до такого рівня зп більшості нашої основи, інакше почнеться бродіння як у Зеніті після Халка з Вітцелем. Ми при поточних переговорах по Гранквісту вели-ведемо торги щодо його зп - пропонуємо 1.2 млн. (гравець хоче 1.5), а ви говорите про 2.5 :) -- Хоча, звісно, можна погодитися, що можна і на такі зп підписувати, і більше заохочувати зростанням зп і контрактів нашу основу, щоб не доводилося їй через агентів (Гусєв, Хачериді) вибивати собі поліпшення контрактів без їх автоматичної адекватної переоцінки. Лише для цього потрібно уникати бездумних трансферних й зарплатних грошів на вітер а-ля Міля з Альою (на двох 4 млн. у рік на лавці)
Показати
З Мілевським контракт був підписаний коли він був лідером команди і найкращим бомбардиром, а грати він перестав після того як руку зламав, тоді й почався спад
Леоненко, безумовно, мав талант. Як і ривок, швидкісний дриблінг, націленість на ворота, удар. Але, це було спалахово, епізодично, більшу частину матчу застоювався на полі, ледачкував, не пресингував, як нині змушені робити сучасні класні форварди, не працював над собою, хоча тоді усі йому говорили про це, жив наче за приказкою "талант не пропъешь". А футбольне життя, воно коротке і жорстке. Се ля ві, Віктор Євгєньєвіч
Показати
сейчас Миля рискует повторить Леоненко путь) сколько ему, скоро 29?
Если бы на счету был каждый миллион, то летом бы не выбрасывались такие неадекватные миллионы за немолодых котов в мешке: 8 - за Рубена, резервиста вылетевшего из примеры клуба, который начал выходить в основе только последний год. 7 - за Кранчара, который практически 3 года не играл. 9 - за Раффаэля, из вылетевшего из бундеслиги клуба, не самого выдающегося игрока, к тому же и лучшие годы которого в прошлом. 5 - за Дуду, проведшего до перехода только 6 матчей во взрослом футболе в чемпионате бразильского штата. 1.3 млн. - за колумбийского тинейджера в последний трансферный день на пару с Дуду, чтобы последнему не было скучно в Киеве ) 4 - за ничем не выдающегося (на первый взгляд, который часто оказывается верным) Мехмеди, который на данный момент не сильнее своих воспитанников Рыбалки или Богданова. До этого - 5 млн. за Алмейду, которого сейчас собираемся отпустить на родину чуть-ли не бесплатно. 8 + 8 млн. - за бразильских "котенков в мешке" Андрэ и Гильерме, возвращенных назад на родину по рекламации, подозреваю со значительными финансовыми потерями, о которых скромно замылено. Теперь вот 5-6 млн. - за такого же средненького (если не хуже) Виду. === И это называется "на счету буквально каждый миллион"???
Показати
Говорили о цифре в 4,5 миллиона за Виду.
Если задаться, можно сгенерировать еще 1000 и 1 такую "рабочую" по феерической глупости схему объединенных чемпионатов галактики. Гапоненко лучше бы чем-то полезным, интересным в журналистской деятельности занялся )
Показати
Ты 100% прав!
Це вірно стосовно практично будь-якої команди. Забань у кротів Срну, Фернандіньйо, Мхітаряна і Вільяна, і вони напівдублем, якого можна розбити на твої категорії, не зможуть обіграти навіть Іллічівець, що вони демонстрували на практиці у одному з таймів цього сезону. Але, звичайно, будь-який клуб потребує посилення свого складу й поліпшення командної гри.
Показати
Ну в конце девяностых я мог назвать игроков 15 которых было страшно потерять, сейчас - пять из которых Коваль, Гармаш и Хачериди с большим авансом и верой в талант и прогресс. А по поводу кротов, они очень удачно заменяют своих лидеров, взять хоть бы Матузалем-Жадсон-Мхитарян.
Чудова стаття! Наглядно підсумовано, про що говорилося останні 1.5 роки. Крім візуального аналізу, статистика за цей період також підтверджує низькі показники Динамо Сьоміна (в деяких - аутсайдер УПЛ) за кількістю єдиноборств, відборів, перехоплень, що прямо вказує на погану гру команди без м'яча. Єдина поправка. "0 ТТД, а на выходе стандарт." Це не 0 ТТД :) Це 0 дотиків м'яча, але це як мінімум по 1 Техніко-Тактичній Дії кожного гравця Динамо, які брали участь в даному епізоді гри. Фактично, інтенсивність виконання ТТД тут є практично модельно-ідеальною величиною і навіть вища, ніж при проведенні власної швидкої атаки з грою в 1 дотик, оскільки відсутні затрати на ведення чи обробку м'яча гравцями атаки.
Показати
Я ориентировался на цифры, которые встречаются в массовом порядке... Я сомневаюсь, что Валерий Васильевич не считал скоростные рывки каждого.
Ось що значить втрата ігрового тонуса. Дискваліфікували Гармаша на 3 гри, випав він на півмісяця, і, після матчу в Англії, де він був одним з кращих на полі, у матчі з Загребом - найгірший. Хоч би дисквал Тайво не сильно по ньому вдарив
Показати
Хоч би дисквал Тайво не сильно по ньому вдарив -------------------- куди вже гірше? тут сподіваюсь - навпаки допоможе
"Помнится после Газзаева, Лужный такОго падения не допускал." Я вас розчарую. На момент відставки Газзаєва і прийняття його в.о. Лужним відрив від ШД у Динамо був 2 очки. На момент призначення Сьоміна Лужний здав йому Динамо з відривом від ШД у 12 очок, тобто збільшив його на 10 очок. І, це більше нинішніх втрат Михайличенка в якості в.о. (8 очок). Правда, Лужний витягнув Динамо у групі ЛЄ з останнього місця на перше. Але ж то ЛЄ, а не ЛЧ
Показати
Після Газзаєва за 2дні був матч з шахтою, якій Лужний&Ко програли, що на той момент було не дивно, а навіть можна сказати, що програв Газзаєв. Ще до зими були втрати: нічиї з МХ та Таврією, яка потім виграла у МХ. Ще був програш "феєричній" Оболоні, яка в тому сезоні двічі обіграла ШД :) Так що за часів Лужного команда втратила 5очків (-3 від ШД не вина ОРЛа) Та справа не в цьому. І навіть не в тому, що після ганебних 0-2 в Кишиневі та нічиєї з Бате, ОРЛ зміг не допустити психологічного падіння команди в прірву. Справа у тому, що доки Лужний був у команді (сам чи з ЮПС) і відповідав за підготовку захисників в нас був один з кращих захистів. Може це просто збіг, але я вважаю, що це все ж заслуга Лужного, як профі з цього питання. Ще раз підкреслюю, я НЕ агітую за повернення ОРЛа, а навіть бажаю йому успіхів в самостійній роботі. Але ж вина Блохіна (в першу чергу) та Суркіса, що зараз тренерський штаб сформовано за "кумівським" принципом. Єдиний хто в цей "принцип" не вписується - Ребров.
1. Ласс і Рафа - різні за амплуа гравці. Позиція опорника/ЦПЗ у нас достатньо укомплектована. 2. Якщо мова про переключення з придбання молодих і перспективних легіонерів на купівлю зіркових або просто досвідчених легіонерів-старперів, часто вільних агентів, але на високі зарплати, чим страждали останні 10 років турки, а тепер підключилися і китайці з кавказцями, то це не дало їм адекватних результатів - Туреччина зкотилася в єврокоефіцієнтах і все рідше потрапляє в групові турніри ЛЧ, і власні гравці поруч "зірок" так і не зуміли прогресувати. 3. Потрібно не зациклюватися на тотальній легіонеризації і бездумних переплатах за них, а інвестувати у розвиток власного футболу і шкіл - буде більше толку.
Показати
1. Я говорил условно - не о позициях, а о слишком разном классе игроков. 2. Насколько я помню, турки никогда особо не искали молодых игроков, только звездных ветеранов. В отличии от. Кроме того, у турков 3,5 серьезных клубов в чемпе, у нас и в России будет таковых поболе. Что касается Анжи, то будем посмотреть, пока что у них есть шесть побед в шести играх и ноль пропущенных мячей. Кроме того, Жусилей, Самба, Карсела, Буссуфа, Шатов, Смолов, Леандро довольно трудно назвать старперами. 3. Одно другого не отменяет, хотя по поводу школ я согласен абсолютно.
No results found.