Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 2
Порада для Київського Динамо, як вирішити проблему із Хачеріді.... Якщо він вже не хоче грати в Динамо то його потрібно продати за 20 млн евро + Дмитро Чигринський (цей також після барселони ненавидить донецький шахтар він прекрасно все розуміє і бачить порядок речей у футболі.... дотогож Дмитро глибоко віруюча людина якій не місце в тому донецькому збіговиську ) Дуже велика імовірність що він розкриється в Києві донесіть інформацію до штабу Киян Чигринського рано списали .... в Шахтарі брудний мікроклімат ... для віруючих людей там важко перебувати! + За виручені гроші Динамо зможе ще когось придбати Мікроклімат в команди покращиться однозначно (Мілевського і Алієва вже не має і якщо Хачеріді зрадник туди йому дорога і хай живе із позором) Донеси будь-ласка цю інформацію)
Показати
Ну тогда вам придёться ище лям 5 доплатить,25 для барсы,для остальных=30
Олександра порада для Київського Динамо, як вирішити проблему із Хачеріді.... Якщо він вже не хоче грати в Динамо то його потрібно продати за 20 млн евро + Дмитро Чигринський (цей також після барселони ненавидить донецький шахтар він прекрасно все розуміє і бачить порядок речей у футболі.... дотогож Дмитро глибоко віруюча людина якій не місце в тому донецькому збіговиську ) Дуже велика імовірність що він розкриється в Києві Передай будь-ласка цю інформацію Циганику хай донесе її до штабу Киян Чигринського рано списали .... в Шахтарі брудний мікроклімат ... для віруючих людей там важко перебувати! + За виручені гроші Динамо зможе ще когось придбати Мікроклімат в команди покращиться однозначно (Мілевського і Алієва вже не має і якщо Хачеріді зрадник туди йому дорога і хай живе із позором) Донеси будь-ласка цю інформацію)
Показати
Какой Чигринский? Когда вы его последний раз видели?) Даже если представить, что 27-летний игрок вернет хотя-бы свой "добарселонский" уровень (хотя был ли он настолько хорош во всем, кроме передач?), это никак не снимает проблему его травматичности.
Автор: viktor7
12 серпня 2013 17:16
Вирішення проблеми з Хачеріді
Порада для Київського Динамо, як вирішити проблему із Хачеріді.... Якщо він вже не хоче грати в Динамо то його потрібно продати за 20 млн евро + Дмитро Чигринський (цей також після барселони ненавидить донецький шахтар він прекрасно все розуміє і бачить порядок речей у футболі......