Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 6
если бы, но Коноплянка ж не бразилец, не будет такого. А жаль. ПРедставте что бы было, если бы нам продавали техничного, взрывного игрока, сыгравшего 3 игры в своей сборной, ставшего походу одним из незаменимых в этих играх, лидера своего клуба (не последнего в чемпионате, ДЕВЯТНАДЦАТИлетнего!!, со скоростью и дриблингом на скорости, ударом. И если бы он был латиноамериканцем - все бы с ума сходили. Может паспорт поменять :))
Показати
Та сколько ж говорить, что Коломойский Сурису отказал в продаже Конопли! И это НОРМАЛЬНО!
Коментарі по темі:
http://frankov.livejournal.com/
Показати
Франков еще не выложил никакой информации
2 с 5 - это ж вроде как 40%? Хотя глупость конечно мерять трансферы в процентах.
Показати
Да, конечно :)
Вы статью читали, или сразу к составам? Написали, что СаШо основной кипер, но по согласию с ним не вызывали, на то и сбор, чтобы просмортеть кандидатов. Вызвали вратарей 2 и 3 комад чемпионата, помоему логично. По Гусеву понятно написано - травма (она у него похоже будет пока в другую команду не уйдёт). А своих брал так как нужно ж на кого то оперется. Первый сбор, это ещё не первая игра. Удивил, что так мало с Шахты.
Показати
Очень ты хорошо все написал
+1!
Чому тоді не підпустити молодь класа Петрова Гармаша Зозулі, Парцванію, а брати молодь класу Русола,Валяєва, Чигринського, Тимощука "гравців основи"
Чому тоді не підпустити молодь класа Петрова Гармаша Зозулі, Парцванію, а брати молодь класу Русола,Валяєва, Чигринського, Тимощука "гравців основи"
Мирон своих подтянул что бы поднять им боевой дух на концовку ЧУ!(Горяинова к примеру и Олейника да и Валяев там особо лишаковый на своей позиции!Посмотрим что будет по игре и по составу в момент ее!
В ДК є незрозумілі моменти по трансферам і по тренерам, але при чому тут "высасывать с Динамо"? Наведи приклади де Суркіс заробив на Динамо, більш схоже на збитки, в любому випадку в Україні можна з його можливостями заробити більше в інших сферах. І чим, наприклад, менеджмент від Ахметова прогресивніше Суркіса? Агресія, нездорова конкуренція, перекручення фактів - так, але ж в них зараз вся влада, що поробиш. Бажання змінити Суркіса на невідомого кого схоже на маразм, де гарантія, що гірше не буде? Поміняйте ви Ахметова на когось кращого, просто так, тому що комусь він не подобається. І де буде потім ваш Шахтар? Там де і Мет аліст до Ярославського і Дніпро до Коломойського.
Показати
не хотів спочатку відповідати, але всеж таки... Так може розмірковувати або хвора, або сліпа людина... Ахметов - менеджер клубу, Суркіс - паразит! Може я і повторююсь, але так воно і є. Хто найтитулованіший клуб України? Шахтар або Динамо? Відповідь зрозуміла... Але хто кладе зараз бали до рейтингу УЄФА? Динамо? Теж зрозуміло... Навіть питання стадіону якщо не підіймати, хоча це таж яскравий приклад ІНВЕСТИЦІЇ в СПОРТ! то скажіть мені будь ласка, хто кращій менеджер? Я не кажу про політику... Мені всі ці донецькі (як і дніпропетровські, і київськи) князьки не довподоби, але є об'єктивна реальність! Є люди що створюють, а є - що знищують... Так от я як вболівальник Шахтаря, як клубу і всього украиїнського футболу вцілому, жалкую, що ви! вболівальники Динамо сидите і радієте що ось ось у вас усе буде! Із 99 року сидите і чикаєте! А треба діяти! Треба рятувати ваш клуб. І я навіть не кажу про те, що не припустимо у будь-якій країні світу, щоб один з братів був президентом клубу, а інший керував футбольним союзом!
Заваров имеет больше шансов вернуться в днепр, чем сборную. Хотя формулировку при увольнении придумали жесть, попустили Заварова, типа с ним бы результата небыло выше. Днепр - самое оно, до сброной недорос наверное ещё.
Показати
а когда он в Днепре был? в прошлой жизни? рекорнация
No results found.