Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 13
ну навіщо..не потрібно вже Шеви... ну як він не бачить, ми взяли багато нових гравців високого класу,і навряд чи Шева зможе конкурувати з ними...
Показати
Ніхто з гравців "екстра-класу" ще не грав у ЛЧ, тим паче забивав там - Шева зайвим не буде. На ЛЧ у якості джокера
блін,у мене серце сильніше почало стукати....VITOS де ти таке знайшов,блін я вже думав наший гравець,надіюсь саме це що ти знайшов і я є так званою "уткою"!
Показати
http://sport.obozrevatel.com/football/58903-dinamo-ne-sobiraetsya-pokupat-raspiarennogo-braziltsa.htm
В Киеве, 27-летний Рафаэль, как последнее препятствие все же медицинское обследование по программе. В полузащите динамо будет зарабатывать в четыре года, 20 миллионов евро. Рафаэль первоначально остановились на четверг, вместе со своим помощником Дино Ламберти еще в Вене. Забронировать рейс в Киев был отменен из-за технических проблем с двигателем. Второй самолет вылетел с опозданием. ____________________________- ось яка може бути причина,чому не має ще оф інфи!
Показати
у этого источника технические проблемы с двигателем...двумя сразу, с 20 то лямами за 4 года
ось і славно) якщо завтра прилетить після обіду,значить в 20:30 можна вже чекати оф інфу на сайті Динамо,і відразу думаю його встигнуть додати до заявки на ЛЧ!
Показати
сомнительно, что за пол-дня его успеют прогнать по всем врачм, просветить с ног до головы и проверить все анализы. скорее всего в матче с голландцами мы его не увидим, имхо.
до червоних ще не хватає Хачеріді і Коваля... я б ще Бойку не довіряв,він то впевнено у Кривбасі стояв,але навіть не знаю..
Показати
хач пропускает 3 матча в еврокубках, зачем его наигрывать? пара центральных беков будет: михалик - бетао, это очевидно
так,червоні - це основа напевно майже якщо не на всеь сезон,то до зими точно,видно як Сьомін старається награвати іменно цей склад,думаю все логічно.
Показати
Как минимум Хачериди из "белых" - основной игрок, он дисквалифицирован и с голландцами не сыграет, потому и не "красный".
коментарі,які приємно читати, все сказав по суті!
Показати
+++, и про Гармаша и Ярмоленка всё в точку.
мені сьогодні приснилося ,що ми граємо проти Спартака ,я повню включаю телевізор,дивлюсь починається 2 хвилина,а рахунок 3-0 (перемагаємо)...і я такий радий..блін,тільки Кранчаром щось не дуже був задоволений,і ще одне що помітив,що Селін вже грав в основці ,я ще так здивувався)) Сон прекрасний,а як класно ми грали,це взагалі...
Показати
=)
Не играй с наркотой
ай..ладно,з цим Рубеном,мені сьогодні приснилося ,що ми граємо проти Спартака ,я повню включаю телевізор,дивлюсь починається 2 хвилина,а рахунок 3-0 (перемагаємо)...і я такий радий..блін,тільки Кранчаром щось не дуже був задоволений,і ще одне що помітив,що Селін вже грав в основці ,я ще так здивувався)) Сон прекрасний,а як класно ми грали,це взагалі...
Показати
Со Спартаком мы разве что в группе можем встретиться, или в ЛЕ
Жаль,що гра Хмельницького на виїзді((
Показати
к сожалению, они и дома играют не ахти как((((
No results found.