Автор: Vert Efner
Зареєстрований: 18.09.2010
Останній візит: 07.03.2013
17 жовтня 2012 11:10
7

Я ж не мазохіст. Начебто

Вчора бачив комент, що це ДК винне, бо
а) "вкрало" Блохіна
б) в старті гравці київського клубу
Дивно, а 5 людей, які мають безпосереднє відношення до Шахти в старті (і це без Тимохи) - це так собі, квіточки... а недотренери, які керували ці два матчі поставлені були ким?...

А проте - якби у старті був Коваль, Хач, Міля - невже так багато би змінилося? Гра змінилася би, бо Міля - це не Селезень, одних штрафних було би більше, але ж головне - бажання, тренерська думка, якісь ідеї-домашні заготовки - ЗВІДКИ ЇМ ВЗЯТИСЯ????????

В Україні немає тренерів, які можуть давати результат на рівні "стрибнули вище голови", є тільки ті, які можуть взяти своє - і то з великими труднощами при тому - таких менше 5 набереться (Блохін, Маркевич, Альтман,і все...) - вони можуть давати результат ТІЛЬКИ на своєму посередньому рівні, а піднятися вище - ні, тож натужні перемоги над командами рівня Чорногорії - це наше щастя, як і сорок-якесь-там місце у рейтингу ФІФА, для того щоб піднятися вище нам потрібна людина, яка НЕ В СИСТЕМІ поголовногої кругової поруки.
"Хороша людина", "своя людина", "гарний гравець в минулому", "сидів за оним столом з Лобановським" - це ще не означає, що він ТРЕНЕР!

У нас же ніхто ні а що не відповідає!!!! ніхто нікого не контролює.

Баль заявив: "Гол зламав нам гру" - я прочитав заголовок і вимкнув браузер, ввімкнув Топ Гір і дивився, щоб відволіктися! ні гравцям, ні тренерам ні керівництву не соромно!!! А в даній ситуації з гравців питати в останню чергу! Ми ВДОМА програємо 0:1, а заміни йдуть суто по позиціях!!!!!!

Я вчора спізнився на початок, прибіг вмикати гру.... і.... не дивився.... свідомо відмовився, дивитися на таку гру, підтримувати таку збірну - це не шкодувати свої нерви, своє здоров"я, бути мазохістом одним словом...

Так, в глибині душі є оте "А хочеться...", але мені ще хочеться мати спокійний приємний вечір, а не плюватися в телевізор.... З огляду на останні результати збірної, Динамо ще раз задумуєшся на приказкою "Менше знаєш - ...."

Справді, мені подобаються окремі гравці, щиро хочеться, щоб вони чогось досягли, хочеться-бажається успіхів команді, але система управління, менеджменту, якщо хочете просто "клала на це все з прибором", вона не працює для футболу як гри, як бізнесу, як людей зайнятих ним (футболісти і вболівальники), її призначення - влаштувати на тепле місце всіх "своїх" і зрубити бабло сьогодні, а завтра - хоч трава не рости....

Почав з ДК - ним і закінчу. Прихід Блохіна - це як льодяний копрес при переломі, допоможе створити ілюзію на перших порах... усе написане майже повністю стосується не лише збірної, а й ДК... а жаль.

В любом деле самая главная задача оценить правильно ситуацию, иначе катастрофа. Откуда автор взял, что Блохин тренер? Какие у него достижения на тренерском поприще? Развал "Москвы", "Черноморца"? А, сборная Украины? А у кого мы при Блохине выиграли? В Дании, Турции, Туниса и Арабских Эмиратов? Или ошибаюсь? У таких сильных сборных выиграли, что и не могу вспомнить в каких. Наверное такие они сильные. Или повезло. Второй приход Блохина в сборную был полным разочарованием. Перед приходом Блохина все уверены, что игроки у нас имеются, осталось всего ничего - Блохина тренером. А потом идет оправдание, что Блохин не виноват, игроки не умеют играть, Семин виноват и т.д. В Динамо после Лобановского за десять лет сменилось больше десяти тренеров. Причем за исключением двух россиян тренеры вообще не имели тренерского опыта, не говоря уже о достижениях. И чего мы после этого ждем?
Буде Яремченко. З Польщею гратимемо таким складом: Пятов - Шевчук, Кучер, Ракицький, Бутко - Тимощук, Степаненко - Конопа, Тунєц, Ярмол(Гусєв) - Девіч. І оце буде покращення так покращення- бо з 9 кротами у складі ми ще не грали!)))
Сховати
Вместо "Ярмол(Гусев)" легко могут быть Назар(Федотов).
Не согласен.. Автор, по-моему, очень много эмоций.. и чем это Вам СБУ при Блохине не нравилась, что мы "выше головы" не прыгали? Не надо с больной головы на здоровую перекладывать... Просто суть в другом.. Пусть теперь донецкие созидают) мне вот на что интересно посмотреть.. А то у них был конфликт интересов.. Пришло время созидать. А то пан Коньков попросил тренеров клубов подумать, кого бы в тренеры сборной пригласить.. ПАкрАщеннЯ и тут уже прет)
Сховати
З приводу емоцій - якраз в тому і проблема, що збірна, що ДК - небайдужі мені команди, а їх "гра" викликає лише неприємні емоції.... А от що до Блохіна, - я ставлюсь до нього нейтрально (як до тренера) і гра була краща ніж є зараз. "Вище голови" його збірна стрибнула один раз - і то з натяжкою - це вихід на ЧС 06 з першого місця. Сам виступ на ЧС - нормальний - обов"язкові перемоги над слабшими (взагалі ніякими) тунісцями і арабами - вистраждані нулі з рівними нам швейцарцями і два показових обгазони від топ команд - не бачу тут нічого "вище голови" - от уявимо. що нічия з німцями 3:3 на олімпійському - це був офіційний матч - це було би вище голови, а так... Блохін в пешому і в останньому випадку "взяв своє", один відбір провалив - це робота на рівні, але ніяк не "вище голови", як би того хотілося...
Сховати
Главное именно заставить команду играть... Она не играла ни в Молдавии, ни вчера... Оставить Баля на два контрольных матча - глупое решение.. И тренерский штаб надо было менять сразу после решения Блохина.. Суть в том, что печаль беспроцветная с нашими новыми рулевыми ФФУ.. Коньков - он же Шариков))
Вообще я к тому, что все это было прогнозируемо. Надо согласиться с одним.. Сборная с и без Блохина - две разные вещи.