2 июля 2024 09:43
2

Яремчук отказал "Трабзонспору". Известны другие претенденты на нападающего

Майбутнє українського нападника Романа Яремчука залишається під питанням. Форвард відхилив пропозицію від Трабзонспора і розглядає інші варіанти.


Роман Яремчук провів минулий сезон у Валенсії на правах оренди, яка підійшла до завершення першого липня. Однак нападник збірної України все одно не хотів би залишатися у Брюгге, з яким має контракт.


Яремчук мріє продовжити кар'єру у стані Валенсії, хоча в той же час розуміє, що це на 99% неможливо, то ж йому доведеться шукати команду в іншому місці, повідомляє журналіст Начо Санчіс із видання Relevo.


Зазначається, що він відхилив офіційну пропозицію від турецького Трабзонспора, який пропонував йому дуже привабливі особисті умови з підвищенням зарплати, а також досяг угоди з Брюгге щодо трансферу за 8 мільйонів євро. Однак гравець сказав «ні», тому що хоче або грати в топлізі, або хоча б в Лізі чемпіонів.


За інформацією джерела, українцем цікавилися Болонья і Брест, які гратимуть у Лізі чемпіонів і є представниками топчемпіонатів. Це варіанти, що розглядаються, однак поки що не відповідають фінансовим вимогам Брюгге.


Щодо Валенсії, яка є мрією Яремчука, то залишитися в цьому клубі йому допоможе хіба що диво, відзначає Санчіс. Все через шалену зарплату в чотири мільйони євро.

якраз один Яремчук і скористався шансом на Євро в збірній, і гол гарний забив
Не скористався нагодою на Евро продати себе подорожче і в нормальну команду