2 вересня 2024 23:40

Фердинанд про критику Каземіро: "Легко говорити, що його час минув – це вкрай неповажно. Він буде помилятися, тому що МЮ грає так, як він ніколи раніше не грав"

Ріо Фердінанд висловився про критику гри Каземіро в «Манчестер Юнайтед».


Екс-захисник "МЮ" згадав слова Джеймі Каррагера, сказані в травні після розгромної поразки від "Крістал Пелас" (0:4) - колишній гравець "Ліверпуля" заявив, що бразилець більше не може грати на топ-рівні.


У вчорашньому матчі АПЛ із «Ліверпулем» (0:3) Каземіро зробив дві результативні помилки в 1-му таймі, які призвели до дубля Луїса Діаса, і був замінений у перерві.


«Я вважаю, що це вкрай неповажно, особливо, якщо врахувати, скільки всього виграв цей хлопець.

Справа не тільки в тому, що він припустився кількох помилок – якщо подивитися на дві гри перед початком сезону, то він, ймовірно, був найкращим гравцем «Манчестер Юнайтед».


Легко говорити, що його час минув, що він скінчився. Йому 32 роки, але коли я дивлюся на нього, мені здається, що від нього багато вимагають – наприклад, віддавати передачі на 30 ярдів (27,4 метра) і диктувати темп гри.


"Манчестер Юнайтед" взяв його в команду зовсім не для цього. Його ніколи не просили про це у «Реалі». Він буде робити помилки, тому що не звик так грати. Каземіро досягне успіху в «Манчестер Юнайтед», тільки якщо структура команди буде підходити для гравця його типажу.

Гравців купують, щоби вони вписувалися в систему гри. Каземіро потрапив у команду, яка грає так, як він ніколи раніше не грав», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» на своєму ютуб-каналі.