22 вересня 2023 14:10

У Севастополі "прилетіло" до штабу Чорноморського флоту, почалася пожежа

В окупованому Севастополі пролунали гучні вибухи, місцеві канали заявляють про ракетну атаку.


Російські загарбники пустили димову завісу над Севастопольською бухтою, проте повідомляють і про чорний дим. Гауляйтер окупованого Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що по штабу Чорноморського флоту завдали ракетного удару.


"Біля театру Луначарського впав осколок. Велике прохання при виявленні подібних елементів - не підходити і дзвонити в 112. На місце виїхали всі оперативні служби. Інформація про постраждалих уточнюється", - написав він у Telegram.


Оновлено о 13:30: У мережі повідомляють, що в районі аеродрому Бельбек працює протиповітряна оборона, також "голосно" в гарнізоні Гвардійського і Саках.


Крім того, перекрито рух по Кримському мосту, також призупинив рух морський пасажирський транспорт.


Оновлено о 13:40: Развожаєв заявляє, що можлива ще одна атака. "Прохання не виїжджати до центру міста. Не виходити з будівель. Всім, хто знаходиться поряд зі штабом флоту - при звуках сирени, пройти в укриття", - пише він.


За його словами, на місці удару працюють рятувальники, в готовність приведено аеромобільне угруповання.


Оновлено о 13:45: Канал "Кримський вітер" повідомляє, що вибухи лунають у Бахчисарайському та Сімферопольському районах, а також у районі Первомайського та Червоногвардійського.


За словами очевидця, збитий безпілотник упав у Севастопольську бухту. Також у Бахчисараї в районі військової частини на вул. Сімферопольська, 2 помітили гриб диму.