9 жовтня 2024 15:24

Де ла Фуенте про критику Мбаппе в серіалі про Енріке: "Мені це не подобається. Якщо розмова приватна, то вона приватна. Фільм не дивився і не дивитимуся"

Луїс де ла Фуенте висловився про критику Кіліана Мбаппе у фільмі про «ПСЖ».


В Іспанії йде документальний серіал про Луїса Енріка в «ПСЖ» у сезоні-2023/24.

В одному з епізодів була показана розмова між тренером та форвардом паризького клубу перед чвертьфіналом Ліги чемпіонів проти «Барселони». "ПСЖ" виграв за сумою двох зустрічей (2:3, 4:1) і пройшов далі.

“Я читав, що тобі подобається Майкл Джордан. Він хапав усіх своїх товаришів по команді за яйця і захищався як сучий син.

Тобі треба брати з нього приклад. Спочатку як із людини, а потім як із гравця – виходити та пресингувати. Ти повинен пресингувати Кубарсі, ти маєш бути тим, хто тисне на Кубарсі та тер Стегена.

Навіщо? Ти маєш надавати приклад як лідер. Ти думаєш, що маєш тільки забивати голи. Звичайно, ти феномен, великий світовий гравець, у цьому немає сумнівів, але це не має значення», – сказав Енріке.

«Документальний фільм про Луїса Енріка? Ні, я його не дивився і не дивитимуся.

Чи бувають у мене розмови, подібні до того, що відбувся з Мбаппе? Я не став би їх транслювати і робити надбанням громадськості.

Якщо розмова приватна, то вона приватна. Мені це не подобається», – заявив головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте.