31 липня 2023 14:06

"Реал" хоче купити Мбаппе за 200+ млн євро у ПСЖ у найближчі 2 тижні. Контракт – до 2029-го

"Реал" має намір найближчим часом оформити трансфер Кіліана Мбаппе з "ПСЖ".


Як пише журналіст Родріго Фаес для ESPN, мадридський клуб планує закрити угоду щодо переходу нападника до старту Ла Ліги протягом двох перших тижнів серпня. Однак ні Мбаппе, ні «ПСЖ» поки що не повідомили «Реалу» остаточної ціни, тому активної роботи над трансфером «Мадрид» ще не веде.

Джерела повідомляють, що у "Реала" все готове до здійснення операції. У клубі розуміють, що на трансфер доведеться витратити понад 200 млн. євро.

Мбаппе планують запропонувати контракт на строк до 2029 року. Зазначається, що термін угоди буде таким самим, як і у Джуда Беллінгема. За рахунок цього "Реал" хоче зрівняти статус гравців, яких нарівні з Вінісіусом вважають найважливішими для майбутнього проекту.

Ті ж джерела запевняють, що після відходу Каріма Бензема у керівництві «Реала» мріють відкрити «Сантьяго Бернабеу» після реконструкції, маючи у складі Мбаппе та Беллінгема, де бачать головних зірок клубу на найближчі роки.

Крім того, трансфер Мбаппе вважають ключовим і зі спортивної точки зору, оскільки зараз Карло Анчелотті має лише один чистий нападник - Хоселу. При цьому 9-й номер у Реалі вільний.

Раніше з'являлася інформація про те, що «ПСЖ» вимагатиме 250 млн. євро за Кіліана, але джерела ESPN спростовують цю інформацію і повідомляють, що парижани будуть готові продати гравця за меншу суму.

«Реал» хоче оформити трансфер якнайшвидше, оскільки вважає, що через рік, коли Мбаппе стане вільним агентом, кілька клубів АПЛ запропонують йому вигідніші умови контракту.