12 жовтня 2024 23:23

Кукурелья про критику в "Челсі": "Люди бачать ціну і думають, що ти – машина, яка набиратиме 50+50. Я прийшов в епоху змін, тут у мене було більше тренерів, ніж за всю кар'єру"

Марк Кукурелья висловився про критику після переходу до «Челсі».

«Коли я перейшов до «Челсі», зі мною багато чого сталося. Ми довго жили в готелі, у дітей були проблеми у школі, нас пограбували… Моя дружина зайшла до спальні та побачила [грабіжників]. Це було неприємно, ми повернулися до готелю, бо були налякані.

Потім три дні пролежав у лікарні [з вірусом]. Я все одно хотів грати, але був не в найкращій формі. Це теж досвід: поки це не станеться з тобою, ти не знаєш, як відреагуєш. Зараз це [не вплинуло б на мене] так само.

До «Челсі» я грав у більш скромних командах, і я потрапив сюди в епоху змін, у важкий час, коли змінилося багато гравців та тренерів. Можна було подумати, що це моя вина – люди продовжували шукати привід звинуватити мене. Люди бачать ціну і думають, що ти – машина, яка забиватиме 50 голів та віддаватиме 50 результативних передач. Це угода між клубами: вони домовляються про суму, а я тут ні до чого.


У «Челсі» я мав більше тренерів, ніж за всю мою кар'єру. Тухель, Поттер, Лемпард, Почеттіно, тепер Енцо [Мареска]. Я недовго попрацював із Тухелем, ми ледве встигли впізнати одне одного. Потім прийшов Грем Поттер, за якого я грав у «Брайтоні», але йому було непросто. Він мав багато гравців, але він не зовсім зміг втілити свій стиль. І з Лемпардом було те саме», – сказав захисник «Челсі».