6 травня 2023 18:58

"Челсі" Мудрика вирвав перемогу над "Борнмутом" Забарного, Ілля на поле не вийшов

Фото - ua.depositphotos.com


Матч 35-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому Борнмут приймав Челсі, відбувся сьогодні на стадіоні «Віталіті» та завершився перемогою гостей (3:1).


Український вінгер «аристократів» Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі вперше за останні чотири матчі та провів на полі 62 хвилини ігрового часу, після чого був замінений на Рахіма Стерлінга при рахунку 1:1.

Захисник збірної України Ілля Забарний, який виступає за Борнмут, залишився на лаві запасних.

На дев'ятій хвилині зустрічі хавбек гостей Конор Галлахер ударом головою замкнув навіс Н'Голо Канте та вивів Челсі вперед.

Через шість хвилин Мудрик впав у штрафному майданчику Борнмута після боротьби із захисником суперників Маркосом Сенесі, але отримав від арбітра Джонатана Брукса жовту картку за симуляцію.


На 21-й хвилині матчу уругвайський захисник Борнмута Матіас Вінья ударом у «дев'ятку» воріт Кепи Аррісабалаги з лінії штрафного майданчика зрівняв рахунок


Челсі знову вийшов уперед на 82-й хвилині зустрічі - французький захисник Бенуа Бадьяшіль замкнув навіс Хакіма Зієша зі штрафного.

За п'ять хвилин Стерлінг, який замінив Мудрика, віддав гольову передачу на Жоау Фелікса, який ударом у ближній кут воріт встановив остаточний рахунок.