11 жовтня 2024 23:59

Україна – Грузія. Ліга націй. Прев'ю. LIVE 21:45. Час перемагати

Сьогодні у 3-му турі Ліги націй збірної України у Познані зіграє із Грузією.


Після поразок на старті турніру від Албанії та Чехії жовто-сині перебувають на останньому місці у турнірній таблиці. Грузини ж у двох матчах взяли шість очок і лідирують у групі.


Нагадаємо, що суперник українців обіграв чехів з рахунком 4:1, а потім мінімально здолав албанців. Також можна згадати вдалий виступ Грузії на ЄВРО-2024, де команда вийшла до 1/8 фіналу та програла Іспанії.

До сьогоднішнього поєдинку збірна України підходить із масштабними кадровими втратами. Через травми вибули динамівці Бражко, Ярмоленко та Пiхальонок, а також Зінченко, Малиновський, Циганков, Миколенко. Захворів Лунін.


Проблеми зі здоров'ям були й у Степаненка, але хавбек встиг повернутися до спільної групи якраз перед грою з грузинами. Втім, чи зможе він зіграти чи ні, поки не ясно. У зв'язку з напливом травм свої дебютні виклики отримали Назаренко та Калюжний.


Орієнтовний склад збірної України:


Трубін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Михайличенко – Степаненко, Шапаренко, Судаков, Гуцуляк, Мудрик – Довбик

Головним арбітром зустрічі призначено Юліана Вайнбергера.

Транслюватиме матч на ОТТ-платформі Megogo. Також трансляція поєдинку буде доступна на регіональних телеканалах "Суспільного". "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію

Україна - Грузія ON-LINE