11 жовтня 2024 15:29

Португальський журналіст про Роналду у збірній: "Найкращі роки талановитого покоління минають. Сантуш намагався прибрати його недоторканний статус, але з Мартінесом все інакше"

Португальський журналіст закликав обмежити статус Кріштіану Роналду у збірній.


«Суперечки не про його вік, а про багато іншого. Пепе був 41 рік, але його виступи минулого літа загалом отримали високу оцінку.

А ось гра Роналду на останньому чемпіонаті світу та Євро залишала бажати кращого. Фернанду Сантуш [колишній тренер збірної Португалії] намагався покласти край його недоторканному статусу, але з Мартінесом цього не сталося.

Федерація футболу Португалії відмовилася закінчувати його історію з командою після ЧС у Катарі, і це допомагає зрозуміти рішення призначити Мартінеса.

Звичайно, не можна применшувати значення Роналду та його бренду, але найкращі роки неймовірно талановитого покоління минають, і, як і раніше, не видно, щоб вони могли виявляти повну свободу у грі з м'ячем.

Інший підхід до Роналда, з упором на окремі ситуації, де він міг би приносити користь, був би набагато продуктивнішим на даному етапі його кар'єри», – сказав португальський журналіст Томаш Да Кунья в інтерв'ю ВВС.

Також Да Кунья висловився про бажання Роналду досягти позначки 1000 голів у кар'єрі, перш ніж він подумає про завершення.

«Це вже вплинуло в останні кілька років – команда завжди грає на нього, і сам Роналду індивідуалістично ставиться до цієї ситуації», – додав він.