11 жовтня 2024 12:14

"Не варто кричати й вимагати відставки". Відомий тренер став на захист Реброва у збірній

Колишній головний тренер грузинських Діли та Динамо з Батумі Андрій Демченко поділився думками про те, чи варто звільняти головного тренера збірної України Сергія Реброва.


Андрій Демченко в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua зізнався, що деякі тренерські методики перейняв у Сергія Реброва.

«Щодо Реброва, то він розумний і талановитий фахівець. Я зізнаюся, що чимало взяв від його тренерських методів для себе. Сергій чудово попрацював і з Динамо, і з Ференцварошем, і з Аль-Айном. Зі збірною поки не виходить. Чому? Певно тому, що він ще так і не призвичаївся до специфіки роботи саме зі збірною».

Екстренер Динамо з Батумі впевнений, що Реброва зарано звільняти з посади наставника національної команди нашої країни.

«Всі тренери чудово знають: працювати у клубі щоденно і мати справу зі збірною, де максимум ти місяць перебуваєш у постійному контакті зі своїми гравцями – величезна різниця. Не варто зараз кричати й вимагати відставки Реброва, дайте йому час», – сказав фахівець.

Після поразки від чехів команда Сергія Реброва посідає четверту сходинку в таблиці групи В1 Ліги націй з двома фіаско та нулем очок в своєму активі.