27 лютого 2023 18:20

"Йому не вистачало творчості": французька преса винесла вердикт Малиновському після невдалого матчу із ПСЖ

Український півзахисник Марселя Руслан Малиновський не вразив французьку пресу за підсумками поєдинку 25-го туру Ліги 1 із ПСЖ (0:3), він відіграв майже весь матч.


Руслан Малиновський вийшов в основі на гру з ПСЖ та був замінений на 81-й хвилині. За цей час українець нічим особливо не запам'ятався, що вилилося у середню оцінку статистичних порталів.

А ось французьку пресу гра Малиновського розчарувала. FootMercato оцінив дії Руслана на полі в 3 з 10, заявивши про відсутність творчості у його діях.

«Колишнього гравця Аталанти було підключено до мережі змінного струму. На початку він був автором кількох блискучих ходів, але йому дуже часто не вистачало точності в передачах. В останній третині він також змарнкував кілька пострілів, іноді пробиваючи надто неточно. Йому не вистачало творчості».


Мaxifoot у свою чергу поставив Малиновському 3.5/10, зазначивши, що Руслан так і не зміг вплинути на гру своєї команди в матчі з ПСЖ.

«Дуже успішний з моменту свого приходу в Марсель цієї зими атакуючий півзахисник так і не зміг вплинути на гру своєї команди проти ПСЖ. Він був цікавий, виконуючи стандартні положення у першому таймі, а у другому поступово зник».

29-річний Малиновський провів за Марсель цього сезону десять матчів, у яких забив два голи.