20 лютого 2023 19:12
1

"Мені це не подобається": Циганик піддав критиці агента лідера "Шахтаря" за його зухвалий шантаж

Відомий журналіст Ігор Циганик виступив із критикою агента голкіпера Шахтаря Анатолія Трубіна, який намагається тиснути на «гірників» у питанні трансферу футболіста.


Ігор Циганик вважає, що агент Анатолія Трубіна намагається маніпулювати менеджментом Шахтаря у питанні трансферу гравця. Це пов'язано з тим, що у голкіпера вже наприкінці наступного сезону закінчується термін контракту з клубом.


«Щодо того, що говорять про Севілью. Зараз накручують ціну і ставлять до стіни «Шахтар». Я не люблю, коли розпочинається така робота. Мені це не подобається".


Журналіст навів приклад ситуації з Михайлом Мудриком, який у лютому минулого року продовжив контракт із Шахтарем, щоб клуб міг заробити на ньому хороші гроші.


«Мудрик минулого року після вдалого дебюту мав пропозиції та міг не підписувати контракт. Але у лютому підписав, бо він був вдячний клубу і хотів, щоб він нормально заробив, а не викручував руки».


На думку Циганика, Шахтар відпустить Трубіна за адекватну ціну до європейського клубу.


«Чи коштує Трубін 15 мільйонів? Так, без сумнівів. Але я просто не люблю, коли розпочинаються торги. Шахтар ухвалить рішення та продасть. Якщо є така пропозиція, треба продавати і не думати», – наголосив журналіст у програмі Циганік Live.

Ну да, Мудрик продлил контракт чтобы Шахтер заработал, а Шахтер Мудрику ультиматум, или Челси, или никуда. В итоге в никаком Челси угробит свою карьеру. Так что я бы на месте Трубина бежал со всех ног.