16 січня 2023 15:11

Marca: Сторони працюють, аби завершити перехід Циганкова в "Жирону" ще взимку. Після приходу Віктора команду може залишити один гравець

Як пише Marca, "Жирона" посилює темп роботи щодо трансферу вінгера "Динамо" Віктора Циганкова.


Попри те, що іспанський клуб може підписати 25-річного футболіста безкоштовно влітку, всі сторони мають намір завершити перехід ще взимку. У разі, якщо їм вдасться домовитися, київський клуб отримає за відхід свого гравця компенсацію.


У "Жироні" вважають, що прихід Циганкова допоможе команді варіативністю в атаці, оскільки Віктор може зіграти одразу на обох флангах. До слова, головний тренер команди Мічел особисто підтримує варіант посилення атаки за рахунок переходу українського вінгера.


При цьому джерело відзначає, що після приходу Циганкова до "Жирони" клубу доведеться розпрощатися з кимось зі своїх гравців, аби мати можливість зареєструвати новачка з України. Наразі найочевіднішим варіантом для відходу є півзахисника Ману Вальєхо.


Раніше була інформація, що "Жирона" запропонувала "Динамо" за зимовий відхід Циганкова 4+1 мільйони євро, а також пристойний відсоток з перепродажу.