12 січня 2023 08:54

Поттер розповів про розмову з лідерами роздягальні "Челсі"

Головний тренер «Челсі» Грем Поттер розповів, що поговорив із досвідченими гравцями команди про поточне становище синіх. "Челсі" займає 10-е місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

«У вівторок я докладно поговорив з Тьяго (Сілвою. — Прим. «Чемпіонату»), Аспі (Аспілікуетою. — Прим.), Жоржі (Жоржиньо. — Прим.) та Ковою (Ковачичем. — Прим.), вийшла справді добра розмова .


Вони знову виявили свої людські якості. Вони чесні. Вони добре формулюють свої побоювання, висловлюють позитив, позначають свою відповідальність. Ось чому я думаю, що ми знаходимося у тому місці, де можемо рухатися вперед. Це досвідчена команда.


Гравці чесні, хочуть взяти він відповідальність. Вони хочуть удосконалюватись, хочуть перемагати. Нам багато в чому пощастило. У той же час ми переживаємо важкий момент, і це проблеми, які торкаються і гравців. Вони люди. Я знаю, що їм платять за те, щоб вони виконували свою роботу, але вони не роботи. На них все ще впливають результати та перехідний етап у клубі, але я справді вражений ними», — наводить слова Поттера офіційний сайт «Челсі».